Golf V 1.9 TDI nemože upaliti

Golf V 1.9 TDI nemože upaliti

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Benzin je cudo :D Kad god nafta pravi probleme, dodas "benge" i gas :D Meni je jednom smrzla nafta u crijevima, i naspem 5 litara benzina, popijem kafu, vratim se, kontakt i pljus na prvu upali :D

Član
Hvala decki, tako sam i napravio prije nekih 2 h, auto je u garaži, sada samo ložim vatru, i tako ću do ujutro.
A filter goriva koliko je zaledjen nisam mogao skinuti, ujutro ću, već sam ga kupio, jbg nemam benzina kod sebe da uspem, ak ništa od ovoga benzin sutra sipam.
Kak je moguće da se filter tako zaledi??

Pozdrav

Hvala decki, tako sam i napravio prije nekih 2 h, auto je u garaži, sada samo ložim vatru, i tako ću do ujutro.
A filter goriva koliko je zaledjen nisam mogao skinuti, ujutro ću, već sam ga kupio, jbg nemam benzina kod sebe da uspem, ak ništa od ovoga benzin sutra sipam.
Kak je moguće da se filter tako zaledi??

Pozdrav

ma normalno je to da zaledi u filteru ko sto zaledi i u crijevima i u rezervaru sve do kvalitete goriva je to (to jest zvani parafin se stvori ko med gorivo budne i bijeli se) a kod nas tesko da ces nasuti gorivo da je bas bas dobro da nece da zaledi a to za benzin kosto ti kaze roki ok je al za malo starije modele ja ti ne prpeporucujem da to radis na golfu radi dizni

Član
Ok, vidjet ću ujutro što će biti, nadam se sve ok....
Ma kad mi je stari garažu renovirao digao puno štok od vrata i ja sad naravno nemogu uću, pa mi auto vani.

Pozdrav

Ok, vidjet ću ujutro što će biti, nadam se sve ok....
Ma kad mi je stari garažu renovirao digao puno štok od vrata i ja sad naravno nemogu uću, pa mi auto vani.

Pozdrav

Član
Dečki riješeno, zamijenjen filter i upalio.
Ali mi pumpa u rezervoaru nije radila dok je nisam udario odozdo po rezervoaru, ali uglavnom riješeno.
Hvala svima na pomoći..:cool:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.