enesss je napisao(la):ma ljepota od auta,.....drzi ga i dalje takvim , i sluzit ce dugo dugo
S65-///AMG je napisao(la):ma zakucavati cemo samo da nadjem garažu u koju cu onda moći ući i ide u pod kao što je i bio :icon_biggrin:
dadao_style je napisao(la):S65-///AMG je napisao(la):ma zakucavati cemo samo da nadjem garažu u koju cu onda moći ući i ide u pod kao što je i bio :icon_biggrin:
moze on u onu garazu sigurno i kad se spusti
dadao_style je napisao(la):ja sam se davno odreko javnih garaza trotoara ivičnjaka i bilo čega slicno dakle samo ravnica jest zafrkano nemozes gdje hoces al prilagodis se a imas plus kao ija imas drugo auto pa mozes njim gdje hoces a ono za gusta pozz
Coxi TD je napisao(la):Super je masina...![]()
GTI FAN je napisao(la):Stvarno ocuvan primjerak cuvaj ga,izvana ok,jedna fino ocuvana duja nista posebno ali najzanimljiviji mi je motorni prostor
kao nov iz tvornice motor.
Pa ja kad sam vidio sliku ostao sam :icon_eek: mogu misliti ti kad si vidio uzivo,znas li koliko je presao taj golf?S65-///AMG je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):Stvarno ocuvan primjerak cuvaj ga,izvana ok,jedna fino ocuvana duja nista posebno ali najzanimljiviji mi je motorni prostor
kao nov iz tvornice motor.
i ja sam ostao šokiran kada sam prvi put vidio motorni prostor bilo je ovako :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: a sada isto nastojim da ga odrzim isto kakav je bio i nadam se da cu uspjeti
Ok,s obzirom na stanje a duje su provjereno jako izdrzljivi auti mislim da joj predstoje stotine tisuca km uz normalno odrzavanje bez vecih kvarova,ako nedo bog ne dozivi havariju,nek je sa srecomS65-///AMG je napisao(la):ja znam koliko piše na satu a koliko je prešao zapravo to mislim da tesko itko moze znati![]()