Prosvijetli me zasto ce da pukne radilica zbog fiksong zamajca? Neve li valjda opet poceti ono da fiksni ne moze jer puca radilica i rasoadne se mjenjac?
Stavi veci turbo, dizne, izduv konplet veci i remap i digni ga sa 150 na 260 konja, stavi stage 2 set kvacila. Gleee tada mora ici fikani zamajac i nw postoji plivajuci stage 2
kako to? Sto tada ne pukne radilica? Ja ti kazem radilica nece puknuti od fiksnog zamajca, radilica puca zbog loseg izljeva radilice, pa prije ce se shebati stojeci i letwci lezajwvi i prolupati motor nego sto ce puknuti radilica. Ko razumijw kako masina radi i koji je princip rada svakog dijela auta taj ce razumjeti ovo sto ja kazem, a neko ko ne zna i ne razumije, njemu majstor i prodavaci mogu nadrobiti sta hoce...
Od loseg plivajuceg ce otici lezajevi prolupati motor i zaribati radilica jer tada zamajac pravi jake udare i isoada iz balansa, fiksni je komad zeljeza balansiran i od njega radilica NE MOZE puknuti... I da nije balansiran opet radilica nece puknuti nego ce zamajac se prepoliti i uletiti u kabinu ili vani izletiti, ali to ce prije los plivajuci uraditi, raspasti se i ubiti nekog jer je iapao iz balansa i raspao se...