Član
teorija zavjere , nekome ce biti zanimljivo
xzone je napisao(la):e stvarno ima jadnika pravih na ovom forumu idite i vi ispred zetre i prodajite vodu mozda vam se isplati ko i njemu
AdnaNsa je napisao(la):xzone je napisao(la):e stvarno ima jadnika pravih na ovom forumu idite i vi ispred zetre i prodajite vodu mozda vam se isplati ko i njemu
Prijatelju cemu prozivanje i vrijedanje? To niko ne moze imati razlicito misljenje od tebe? Pa upravo na takvim kao ti hiljade "iscjeljitelja" se bogate i uzimaju pare. Znas onu, dok ima ovaca bit' će i vune :icon_biggrin:
A ovo sto se prica za onog malog sto je prohodao, potpuno netacno, mali je hodao i prije nego je njemu dosao, nego mu je majka koja JAKO vjeruje u ovo i prije skupljala pare da ode kod njega u Hrvatsku, kao on je NAJVECI pomoci ce mu. I tako je prica prenosena, da bi se na kraju okrenula kako je mali kao invalid poceo hodati kad je otisao ovom u Zetru.
Vernes_AMG je napisao(la):AdnaNsa je napisao(la):xzone je napisao(la):e stvarno ima jadnika pravih na ovom forumu idite i vi ispred zetre i prodajite vodu mozda vam se isplati ko i njemu
Prijatelju cemu prozivanje i vrijedanje? To niko ne moze imati razlicito misljenje od tebe? Pa upravo na takvim kao ti hiljade "iscjeljitelja" se bogate i uzimaju pare. Znas onu, dok ima ovaca bit' će i vune :icon_biggrin:
A ovo sto se prica za onog malog sto je prohodao, potpuno netacno, mali je hodao i prije nego je njemu dosao, nego mu je majka koja JAKO vjeruje u ovo i prije skupljala pare da ode kod njega u Hrvatsku, kao on je NAJVECI pomoci ce mu. I tako je prica prenosena, da bi se na kraju okrenula kako je mali kao invalid poceo hodati kad je otisao ovom u Zetru.
ma o cemu pricas ba , ne vjerujem inace ovakvim pricama i ljudima ali sam svojim ocima bio svjedokom kako pomaze i to ni manje ni vise nego mojoj mami , imala je problema sa kicmom i ujutro kad se probudi noge i ruke su joj trnile , znaci da se gubila nervna veza , nakon 5-6 tretmana , ujutro ne osjeca nikakve poteskoce ni probleme a i kicma joj je dosta bolje
ado_d je napisao(la):http://www.islam-iman.com/index.php?option=com_content&view=article&id=10238:video-predavanje-marokanski-iscjelitejl-mekki-torabi-sihr-ili-medicina&catid=59:mr-safet-kuduzovi&Itemid=109
ajdin_ze je napisao(la):Procitao sam temu od pocetka i puna je kontradiktornih misljenja.Ja licno nemam misljenje o tome svemu ali imam jedan primjer iz prve ruke.Pa kako ko hoce nek shvati.Ja niti sam isao niti mi hvala nogu treba da idem.
Moj sura(zenin brat) ima dva blizanca od 5 godina.Jedan je hvala bogu rodjen normalan a drugi je rodjen slijep.Nakon 2 godine je primjeceno da se i psihicki slabije razvija.Negovori i nista ne prica osim nekih cudnih zvukova.Nakon niza neuspjesnih pokusaja da mu se pomogne i putovanja po svijetu odveli su ga ovom u Zetru.Nakon trece posjete osjeti se veliki pomak na samom djetetu.Sad prica i nikad usta ne zatvara.Broji i jos svasta nesto sto niko nije ni mislio da ce raditi.
Neznam sta ima sa tim covjekom ali nakon ovog primjera koji sam ja licno vidio jer vidjam to dijete svaki dan ja samo mogu reci da nesto postoji tu.Sta neznam.Ali nesto ima.