Član
DiAbLo je napisao(la):Vidio bucky mamba ili kako vec Golf 4ka 1.8T na energopetrolu na grbavici
to mi je stari, poslao ga da malo dopuni tank :lol:
DiAbLo je napisao(la):Vidio bucky mamba ili kako vec Golf 4ka 1.8T na energopetrolu na grbavici
bucky_mb@yahoo je napisao(la):DiAbLo je napisao(la):Vidio bucky mamba ili kako vec Golf 4ka 1.8T na energopetrolu na grbavici
bucky_mb@yahoo je napisao(la):DiAbLo je napisao(la):Vidio bucky mamba ili kako vec Golf 4ka 1.8T na energopetrolu na grbavici
DiAbLo je napisao(la):bucky_mb@yahoo je napisao(la):DiAbLo je napisao(la):Vidio bucky mamba ili kako vec Golf 4ka 1.8T na energopetrolu na grbavici
Nije ti stari onako mlad
Momak od 22-3-4 godine vozio .
bucky_mb@yahoo je napisao(la):DiAbLo je napisao(la):bucky_mb@yahoo je napisao(la):DiAbLo je napisao(la):Vidio bucky mamba ili kako vec Golf 4ka 1.8T na energopetrolu na grbavici
Nije ti stari onako mlad
je li bio baš na pumpi, ili je prolazio pored pumpe:lol:
DiAbLo je napisao(la):bucky_mb@yahoo je napisao(la):DiAbLo je napisao(la):bucky_mb@yahoo je napisao(la):DiAbLo je napisao(la):Vidio bucky mamba ili kako vec Golf 4ka 1.8T na energopetrolu na grbavici
Nije ti stari onako mlad
je li bio baš na pumpi, ili je prolazio pored pumpe:lol:
Bas na pumpi , tocio gorivo xD
guster je napisao(la):Vidjen Adi A3 sinoc kod mene u autu:lol: kako mi je levat prdnuo konto sam umirem :lol::lol::lol:
duurma je napisao(la):bucky jesi danas bio u rajlovcu ucinilo mi se da sam vidio tvoga golfa
guster je napisao(la):Vidjen Adi A3 sinoc kod mene u autu:lol: kako mi je levat prdnuo konto sam umirem :lol::lol::lol:
0g1 je napisao(la):Vidio danas jednog velikog cunera , pa cak ga i upoznao a i kafica se popila
hehehehe
Iceman je napisao(la):0g1 je napisao(la):Vidio danas jednog velikog cunera , pa cak ga i upoznao a i kafica se popila
hehehehe