@mahe007 Hvala druze
auto je bas drugo kako su feluge lakirane i stavljene
@OggyBoy a ostavio sam dobose jer je sve ispravno sa njima, koce normalno i jako, rucnu kad povuces i hoces da krenes autom nema sanse, ugasi se ali nema da ces gdje krenuti, i poslije 30 godina radi kao da su novi, u odnosu na druga auta ( u 90% slucajeva) gdje im rucna ne radi kako treba ili jedan kocu a drugi slabije i slicni problemi...
Nasao sam kompletan most sa diskovima i poluosovinama, sve dodje ustvari osim diferencijala ali vidjecemo jer imam sad trenutno pricih stvari od toga
Da su mi neispravni dobosi i da ne koce i slicno bilo bi mi to price pa da stavim diskove i slicno, ali posto rade mislim nije mi sada to price, pogotovo sto trebam i lajtinge kocnica mijenjati i sajle rucne, tako da mi i nije to sada price dok se ne zavrsi tabla i komplet unutrasnjost obnovi
Tablu nisam radio za vikend jer sam bio zauzet malo rodjendanom i ljudima
juce sam imao nekog posla tako da je ni juce nisam radio, danas sam evo slobodan i nemam nikakvih obaveza hehe
pa cu je danas raditi, ostalo je jos malo sto se tice finisha pa onda idem praviti nosac za tablet i "plastiku" koja ce ga pokrivati, onda ostaje poredati sve ostale plastike ventilacije, sat, prekidace i ostalo tako da se vidi da sve super legne da nigdje ne skirpi nesto ili da ne stoji na krivo i ako bude onda se jos malo popravi, a ako sve lezi kako treba onda samo lakirati i onda idemo cupati sve iz auta i postavljati je
Uglavnom danas je pocinjem raditi i nema na njoj posla mozda 3-4 dana jos, samo kad bi naravno imao da radim na njoj 3-4 dana bez ometanja ali cisto sumnjam da cu imati toliko slobodnog bez nekih upada sa strane