razumijemo se hvala ti drugsevac-bl je napisao(la):Sve pohvale!!! E60 je do bola Sredijo si ga po mom ukusu salt getriba ne ide na E60 pogotovo na 3.0D:icon_mad: To je auto za auto mjenjac( ako neko misli da je bolje sa salt getribom vara se) :icon_smile:
I SAMO JE BMW AUTO!, SVE OSTALO SU KOLA
Pozdrav za ekipu
hvala ,ima se još radit na njemu :icon_smile: izgubio je na udobnosti ali nije puno,malo sam prekontao distancere jer nazad nekad struže :lol: ,umjesto 275 guma stavljene 245 ali opet struže ,ali distanceri ostaju rađe obrve raditGTI TDI je napisao(la):BMW je odličan, svaka čast za sređivanje, sve si uradio za 10...
samo jedno pitanje, znam da je ovaj bmw prestabilan inače, a sad vjerovatno još bolje, a reci mi koliko je izgubio na udobnosti, kako se ponaša na cesti, ima li sad nekog "cucanja" jer je sad baš zakucan
bit će slika ,pri kraju je ,maska stavljena ,retrovizori i spojleri na farbanju ,još m-ove lajsne (one po unutrašnjem dijelu praga) i smoked led stope trebaju stić i to je toYellow je napisao(la):daj još slika
miki321oc je napisao(la):i ja cekam slike posto mi je ovo najljepsi E60 na forumu
miki321oc je napisao(la):i ja cekam slike posto mi je ovo najljepsi E60 na forumu