Legend
-Suki- je napisao(la):kad bimmer ima 6zill i speru to je full oprema :lol:
uh uh okorjeni bimmerasi
-Suki- je napisao(la):kad bimmer ima 6zill i speru to je full oprema :lol:
Davor_ je napisao(la):Sinter je apsolutni :"must have"
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
DJ_M4rko je napisao(la):Col3
zvao sam te i na more i na pice nikad nemozes brate nemoj onda govoriti da sam supak , evo cak j ei zela tebe zvao a mene se nije sjetio , strah da ga neoderem sa mercom
Skrabo je napisao(la):Vidim svakakvih postova i malo prepiranja takodjer
Ali ovako sto se tice opreme ovaj BMW je ekstra i taman mjera ,nisam vidio je li volan kozni ?
Dzaba nekoj cetvorci golfu full oprema kad je bolji ovaj BMW samo sa manuelnom klimom
A naravno i ja bi trazio sto vise opreme da ima auto, bolje je svakako , ali je nepotrebno , uvijek se moze staviti volan, xenoni , ovih cunerskih sitnica , u globalu sto jeftinije kupiti i u sto boljem stanju
.nOKe je napisao(la):Skrabo je napisao(la):Vidim svakakvih postova i malo prepiranja takodjer
Ali ovako sto se tice opreme ovaj BMW je ekstra i taman mjera ,nisam vidio je li volan kozni ?
Dzaba nekoj cetvorci golfu full oprema kad je bolji ovaj BMW samo sa manuelnom klimom
A naravno i ja bi trazio sto vise opreme da ima auto, bolje je svakako , ali je nepotrebno , uvijek se moze staviti volan, xenoni , ovih cunerskih sitnica , u globalu sto jeftinije kupiti i u sto boljem stanju
to je licno misljenje, realno ne razumijem zasto bmw jos uvijek forsira narancasto osvjetljenje i one neke oldschool fazone koje su koristili jos 80tih (pricam o satu, tipkama, itd itd)
Ja iskreno nisam tog misljenja, auto je stvarno lijep sa vana (pogotovo ova linija e46) ali mi unutra izgleda 5-6 godina starije od konkurenata..
Ima cetvorki sa jako dobrom opremom, koji dosta dobro izgledaju unutra pa se ne bih bas slozio sa ovom tvojom konstatacijom, ali svakako da je sve stvar ukusa..
Skrabo je napisao(la):.nOKe je napisao(la):Skrabo je napisao(la):Vidim svakakvih postova i malo prepiranja takodjer
to je licno misljenje, realno ne razumijem zasto bmw jos uvijek forsira narancasto osvjetljenje i one neke oldschool fazone koje su koristili jos 80tih (pricam o satu, tipkama, itd itd)
Ja iskreno nisam tog misljenja, auto je stvarno lijep sa vana (pogotovo ova linija e46) ali mi unutra izgleda 5-6 godina starije od konkurenata..
Ima cetvorki sa jako dobrom opremom, koji dosta dobro izgledaju unutra pa se ne bih bas slozio sa ovom tvojom konstatacijom, ali svakako da je sve stvar ukusa..
I meni je malo cudno narandzasto osvjetljenje i to sto ti kazez ali opet ne moze se porediti cetvorka sa BMWom
djordjep je napisao(la):Ma džaba sva oprema , kad moraš čekat januara da se baci u bok :lol:
Bajdvej od kad je auto sa automatskom klimom, tvorničkim ksenonom , parking senzorima , slabo opremljen:icon_question: