mara- je napisao(la):Koliko sam shvatio kucas www, ova adresa se kuca bez toga.
ibizasa je napisao(la):Ako slučajno ima kornisnika HS Kablovskog interneta nek jave koliko su zadovoljni ili pak nezadovoljni stabilnošću konekcije, pingom i downloadom ?
NeverMind je napisao(la):ibizasa je napisao(la):Ako slučajno ima kornisnika HS Kablovskog interneta nek jave koliko su zadovoljni ili pak nezadovoljni stabilnošću konekcije, pingom i downloadom ?
i mene isto interesuje posto bi sebi prikljucio maxuz ovi debili me iz telecoma nerviraju malo je reci
nenad je napisao(la):Od dana (sata) kad su mi povecali brzinu, konstantno mi puca veza, iritira me nevjerovatno. 3 x dolazili delegati iz telecoma i nista nisu napravili, 2 dana radilo kako treba i opet po starom. Zvao sam ih par puta u ovoj sedmici, prijavio kvar/smetnje, rekli doci da zamjene modem, i od tada ni traga ni glasa :icon_mad:
i meni je tako stalno pucala konekcija, dolazio onaj lik, kaže ne valja ti kabal gazi se po njemu (mada sumnjam u to).nenad je napisao(la):Prijatelj je presao na manji/sporiji paket i sve radi kao i prije, nema mi druge i ja se vracam na 2 :icon_mad: