Član
Trazi na netu broj imaju stranicu Gmin se firma zove,pitaj sve,sve ce ti covjek rec I sve moze uratit, dosta je raje radio auspuhe,korektne su cjene,a ljudi rade samo auspuhe
ja ću raditi od inoxa i traži mi 300 km materijal i ruke bez lonacaRadio kod njih cijeli auspuh od motora (osim prvoga lonca) do kraja na mercedesu 124 300d cijena 300km. (nista tuning, obicni mercedesov zvuk) Pisana garancija godina i pol, usmena "ovo sad moze koliko i auto"
Kod koga si isao? Ja znam da pola grada ide kod Zlaje i da je Tito za izduv...ja ću raditi od inoxa i traži mi 300 km materijal i ruke bez lonaca
ne znam kako se momak zove, uglavnom auspuh servis u BinježevuKod koga si isao? Ja znam da pola grada ide kod Zlaje i da je Tito za izduv...
problem je to što mi je odlazak u ljubuški velika investicija draže mi to 50 60 km goriva uložit u ulja i filtereZovni I ove u ljuboskom vidi s loncima cjenu
Ne kosta te nista zovnit I pitat mozda te izidje jeftinije,vidjet cu ti ja kad vuden dole za 10 ak dana,sta si konto za isousnu granu?problem je to što mi je odlazak u ljubuški velika investicija draže mi to 50 60 km goriva uložit u ulja i filtere
imaš broj mobitela ?Provjeri kod zlaje kod Bosnalijeka...
jel ti spoj kod lonca? ako jest skini lonac i pogledaj, najlakša solucijada ne otvaram novu temu. Na mom s60 2.4 Turbobenzin, zadnji lonac ima dvije rupe, koje se mogu zakrpiti. Mada razmisljam o izbacivanju tog lonca, a da ostane samo srednji.
Da li bi bilo preglasno bez njega? Kako bi to zvucalo?