Eh bas tako ja uvjek dvaput pogledan na retrovizor i mrtvi ugao kad preticem a da ja sam preticem kad pricam na telefon nikad , bas tako nek nama nije nista bilo a vrata ce se zamijenit i tako toObratite paznju prilikom preticanja...isto mi se skoro desilo preticem frajer vozi a6 ja kraj njega on bjezi u moju stranu...sva sreca sam uspio sviram da se makne u svoju traku...
Sta je s ovih vozaca pa imal iko normalan...niko ne prati ni znakove ni retrovizore..a o telefonima u autu da ne pricamo...ljudi izmisle i bluetooth i opet oni nista....
Ajde nije opasno neka vama nista nije bilo popravice se to...
Ma ovo je ludo vrijeme sto se tice vozaca na ovim prostorima....svaka duza relacija me iznenadi kako pojedini voze i na kakvim mjestima pokusavaju preticati a time ugrozavaju ostale u saobracaju...Eh bas tako ja uvjek dvaput pogledan na retrovizor i mrtvi ugao kad preticem a da ja sam preticem kad pricam na telefon nikad , bas tako nek nama nije nista bilo a vrata ce se zamijenit i tako to
Bas tako, ajde u toku dana ce biti vise slika sa unutrasnje straneMa sta je tu je, bitno je da si živ i zdrav a auta ce biti zato je tu osiguranje!
Ajde poslikacu malo unutrasnjost detaljnije.
Sve ce osiguranje uradit kasko je osiguran imam vrijeme 26 oktobra, vrata ce se komplet mienjat i prednja i zadnja posto ima malo udubljenja i na zadnji a aluminiska ovdje oni neispravljaju to nego mjenjaju a sto se tice praga to se mijenja isto a i felge cu nove dobit il ce je popravit . Hvala punoGledam sliku ovo što je udareno šteta je ali nek je živa glava.Po meni ova vrata treba zamjeniti a prag se da srediti i malo na zadnjim vratima.Uglavnom ako imaš negdje nabavi ova vrata i brzo se to da uraditi da se ništa ne primjeti.Auto ti je full i extra je.