Legend
@selmir_tz trebo si svratit tamo na pumpu na magistrali.
Hvala , jeste svidjami se pogotov kad promijeni brzinuSvaka cast za auto, zvuk je zlo i ovako bez lonca
Budem nekad prodjem kroz pumpu al nikad bas da zastanem sledeci put kad dodjem@selmir_tz trebo si svratit tamo na pumpu na magistrali.
Evo slika unutrasnje strane kao sto sam obecao malo je auto prasljivo treba pranje
Prednja sjedista sa ventilatorom i masaznom funkcijom
Air suspension sa mogucnosti da se auto podigne +25mm i spusti -10mm naspram originala a ima mogucnost da se preko VCDS (VAGCOM) podesi dodatno spustanje/dizanje auta.
Mrtvi ugao asist upali se zuta lampica ako ti je auto u mrtvom uglo al ja tome nevjerujem bas ipak ja se okrenem iako radi bez greske
Audi Exclusiv, memorija za sjedista , Bose sounds system, elekticno zatvaranje spigla pri zakljucavanju
Night vision , HUD i ostale opcije svetala
SD1/2 , SIM kartica, Auto start/stopp, samostalno parkiranje, parking senzori sa kamerom nazad, ESP off, 4zon klima
Malo starija slika hehe
Piano black super mi se svidja al sve se primjeti :/
Home link ( sustav za otvaranje garazni vrata)
Lane asist ( prati trake na autoputu )
HUD , trenutna brzina , ogranicenje, lane asist i tempomat ACC prati auto ispred u slucaju da auto prikoci il smani brzinu automatski se moje vozilo prilagodi istoj brzini
HvalaŠminka, šminka nema sta.
Hvala puno na lijepim rijecima =)Prolistah naslovnu, naiđoh niz prekrasnih primjeraka, al' ipak, ruku na srce, upravo navedeni član posjeduje tip-top autić, stvarno perfektan, kao što kolega iznad reče, šminka. Svaka čast, samo naprijed, pratim, uživaj u vožnji. LP!