GocaS6 je napisao(la):Ne najavljuju kišu dobro je...
Najavljuju ovo: Rain and possible heavy thunderstorm. Windy, especially during the day.
:icon_cry:
HONEY je napisao(la):GocaS6 je napisao(la):Ne najavljuju kišu dobro je...
Najavljuju ovo: Rain and possible heavy thunderstorm. Windy, especially during the day.
:icon_cry:
ne najavljuju kisu nego najavljuju rain ?
salu na stranu, ako ce biti rizika (a sad zasad ga ima i to prilicno) pametnije je pomaknuti termin, nista nece pobjeci, opet ce se utrka voziti, bolje biti siguran i vama kao organizatorima i fino sacekati normalno i sigurno vrijeme, i mnogima koji trebaju iz daleka doci do Mostara. sve da jedan dan se i provuce nekako da ne padne moze se desiti da drugi dan padalo
antrax je napisao(la):Ti ako si završio auto ništa se ne sekiraj, ako ti vrijeme ne odgovaralo, budi publika ko i većina
guru je napisao(la):Mi situaciju oko prognoza pratimo s najvećom pažnjom.
Prognoze su zasada dosta pesimistične, ali sačekat ćemo još do četvrtka ujutro da vidimo prema čemu će se prikloniti vrijeme - kiši ili vedrom.
SM chip tuning je napisao(la):guru je napisao(la):Mi situaciju oko prognoza pratimo s najvećom pažnjom.
Prognoze su zasada dosta pesimistične, ali sačekat ćemo još do četvrtka ujutro da vidimo prema čemu će se prikloniti vrijeme - kiši ili vedrom.
Moje licno misljenje je da nije kasno niti u cetvrtak popodne da odgodite trku,jer ujutru je rano i svasta se moze promijeniti u toku dana.
Bolje je sacekati i taj cetvrtak popodne nego odgoditi trku ranije jer nikom nista neznaci da li je to cetvrtak ujutru ili cetvrtak popodne a ja mislim da za prognozu to znaci mnogo.
Naravno da netreba siliti situaciju i praviti trku po svaku cijenu ali nista necete izgubiti ako sacekate zadnji cas za odgadjanje a moze se bas zbog tih par sati svasta promijeniti sto se tice vremena.
I ako je npr odgodite u cetvrtak u 19:00 sati i od tada pa do petka ujutru svi ce saznati da nema trke i po meni nikakve potrebe nema da odgadjate trku ujutru...
Little Dragon je napisao(la):Ev u Sarajevu najavljuju kisu svaki dan , juce padala 10tak minuta i tek oko 11 navece opet malo pala i to je to , danas citav dan preljep i suncan a po prognozama kisa :icon_rolleyes: