Nove poruke na profilima

Nove poruke na profilima

Brate uzeo si auto od prevaranta. Msm mene je tabakovic prevario isto. A on i noke su haveri tako da je ono, s kim si takav si. Ali jbg, gledaj sad kako ces napraviti. odvuci auto nekom majstoru, ostavi mu auto par dana da rijesi problem. :)
R
R0bb1
Ma brate, ja kad sam prodavo auto, kazem imas problem sa tim i tim i to je to. A ne auto super, ovo ono, extra mjera. Kod mene bila naljepnica na blatobranu. Ja ga pitam jel zaljepljena onako ili je nesto radjeno, kaze ma onako zaljepljena i to, haj reko super. Ja skinem naljepnicu, kad ono blatobran udaren i zagitovab.
R
R0bb1
Tako da imam 1001 argumen za to sto sam rekao. Zao mi je fkt sto ti se to desilo jer znam kako je to ruzan osjecaj. Probaj kod Muhe da ti vidi sta je. Muha ti je SM chip tuning Sarajevo. Ostavi mu auto nek skonta sta mu je.

Sretno drug!
sone222
sone222
svasta drug, sta cemo sad tako je kako je, javi mi se u privatne pisao sam ti
Pozdrav, vidio sam sliku da si u puntu mjenjao osvjetljenje intrument table.. ja se takoder spremam na taj pothvat pa me samo zanima jel moram na nesto posebno pazit kod rastavljanja i kak da znam koje ledice kupit? Imas mozda koju sliku te tvoje montaze-demontaze.. hvala unaprijed ;)
turbonetics
turbonetics
Nemam stvarno tih slika,ja sam skidao sa LED trake diode,moras samo paziti kako ces ih okrenuti.
V
Valek
Vidio sam ih hrpu sto su im ljudi mjenjali osvjetljenje al svi pucaju na plavo, ja sa si zamislio bijelo i da kazaljke ostanu narancaste kakve jesu al konstantno sam se dvoumio bi nebi, sad kad sam vidio kak je tebi ispalo to je bas to
Pozdrav treba nam prednji zracni ovjes od vozaceve strane dal imate koja je cijena i kako vas mozemo kontaktirati
vozdrica vidim da radis stickere probao sam ti otvoriti fb stranicu kaze da ne postoji imam slike sta mi treba ne znam kako i gdje da ti ih posaljem da mi javis mozes li i koliko bi kostalo hvala i pozz
Top