Nurija Član 16.01.2008 #1 Crnjak mi je ovo rec ..... al oshibo sam huku danas .... daky molim te reci nesto )))))))))))
daki Legend 16.01.2008 #2 RE: Zx6 Vs Mazda MPS Drugi put nas obradujte sa kakvim video zapisom mocno je gledat te brzine.
T Tuzni Član 16.01.2008 #4 RE: Zx6 Vs Mazda MPS Svaka čast. S nitrom? Ide močno ta Mazda. Frend se malo pomučio s 2.0T Coltom protiv nje.
RE: Zx6 Vs Mazda MPS Svaka čast. S nitrom? Ide močno ta Mazda. Frend se malo pomučio s 2.0T Coltom protiv nje.
addo Član 17.01.2008 #8 RE: Zx6 Vs Mazda MPS Znaci duel je vec poceo! Pa nek' vam je sa srecom i pazite se a nama neki video plasirajte!
RE: Zx6 Vs Mazda MPS Znaci duel je vec poceo! Pa nek' vam je sa srecom i pazite se a nama neki video plasirajte!
Tipo16V Početnik 17.01.2008 #10 RE: Zx6 Vs Mazda MPS a kakva je bila trka ... jel mazda parirala kolko ?
H HuKa Član 17.01.2008 #11 RE: Zx6 Vs Mazda MPS a kakva je bila trka ... jel mazda parirala kolko ? Kliknite za proširenje... Ide mazda ko guja samo sto moj nukica prije bi umro neg to reko
RE: Zx6 Vs Mazda MPS a kakva je bila trka ... jel mazda parirala kolko ? Kliknite za proširenje... Ide mazda ko guja samo sto moj nukica prije bi umro neg to reko
Tipo16V Početnik 17.01.2008 #12 RE: Zx6 Vs Mazda MPS nuki huki i daki trio fantastico fali vam jos snjezana i 4 patuljka
daki Legend 17.01.2008 #13 RE: Zx6 Vs Mazda MPS Hehe, jes vas navuko nurija nije druze sa nitrom na motor jos nije ugradio NOS. @Tipo NEsto me podsjeti sa tom Snjezanom na sljedecu stvar, pa kaze: Zasto se patuljci smiju kad igraju fudbal? Zato sto ih trava golica po mudima
RE: Zx6 Vs Mazda MPS Hehe, jes vas navuko nurija nije druze sa nitrom na motor jos nije ugradio NOS. @Tipo NEsto me podsjeti sa tom Snjezanom na sljedecu stvar, pa kaze: Zasto se patuljci smiju kad igraju fudbal? Zato sto ih trava golica po mudima
daki Legend 17.01.2008 #14 RE: Zx6 Vs Mazda MPS @Nurija De nam poslikaj motor malo da vidimo. Mislim ja sam ga vidio mocan je, al nije z goreg. P.S Jesil ofarbo felge u bjelu? bice mocno.
RE: Zx6 Vs Mazda MPS @Nurija De nam poslikaj motor malo da vidimo. Mislim ja sam ga vidio mocan je, al nije z goreg. P.S Jesil ofarbo felge u bjelu? bice mocno.