hard2beat je napisao(la):E kad je vec otvorena tema da i ja pitam Kupio sam skoro dva zvucnika od Golfa 2 naprijed gore na maski sto se postavljaju.preko njih ide veliki natpis ORIGINAL medjutim drugovi su mi pricali da je to bas bezveze i da u jako kratkom vremenu strada.Kod mene jos uvjek dobro rade jel ko imao slicne zvucnike (btw: Cjena 20 KM ) Muzika u autu LOW
zen3dom je napisao(la):stavi skretnice i neka ti ti u tabli reprodukuju srednje i visoke tonove, a za niske se zna ko je zaduzen......
kod mene su kao u g2 velicinom, ali su kod mene neki alta difusione, italijanski, nemam nikakav info o njima ali su ubjedljivo najglasniji od vecine onih za g2 koje sam probao....
Kod mene su mac audio i ono bas su
btw, one 4x6 u asei ja neki dan uzeo, 40KM par, 200W peak (100RMS - bar tako pise), boshmmanovi, kakvi su, ne mogu reci, spalio sam ih u 10min hahahaha (ne pitaj kako, samo mogu reci ne spajati u mraku....)
moram uzeti nove pa pogledati na novo
zen3dom je napisao(la):stavi skretnice i neka ti ti u tabli reprodukuju srednje i visoke tonove, a za niske se zna ko je zaduzen......
kod mene su kao u g2 velicinom, ali su kod mene neki alta difusione, italijanski, nemam nikakav info o njima ali su ubjedljivo najglasniji od vecine onih za g2 koje sam probao....
btw, one 4x6 u asei ja neki dan uzeo, 40KM par, 200W peak (100RMS - bar tako pise), boshmmanovi, kakvi su, ne mogu reci, spalio sam ih u 10min hahahaha (ne pitaj kako, samo mogu reci ne spajati u mraku....)
hard2beat je napisao(la):zen3dom je napisao(la):stavi skretnice i neka ti ti u tabli reprodukuju srednje i visoke tonove, a za niske se zna ko je zaduzen......
Hahaha pouka je izvucena ne spajati u mraku
A trebao bi ih znaci cuvati ovih zadnjih dana
zen3dom je napisao(la):hard2beat je napisao(la):zen3dom je napisao(la):stavi skretnice i neka ti ti u tabli reprodukuju srednje i visoke tonove, a za niske se zna ko je zaduzen......
Hahaha pouka je izvucena ne spajati u mraku
A trebao bi ih znaci cuvati ovih zadnjih dana
a na sta se ovo odnosi???? :icon_question::icon_question:
a na sta se ovo odnosi???? :icon_question::icon_question:
hard2beat je napisao(la):a na sta se ovo odnosi???? :icon_question::icon_question:
na prethodi post gdje mi je covjek rekao da ce mi brzo stradati moji zvucnici
lazarevics je napisao(la):da neotvaram novu temu za koliko novca se može kupiti dobra muzika(zvučnici i CD) za Golfa 2.da čujem vaše predloge i gdje se može nabaviti i još nešto sam htjeo da pitam dali se ispalti kupovati polovno.
---------------------------------
Unapred se zahvaljujem na odgovorima