nivoST Član 10.02.2009 #16 emirEX_sa je napisao(la): grizelj, vjerovatno. crveni caddy siroke falcirane felge zatamnjen i ide strasno Kliknite za proširenje... vidi se na jednom djelu da je crven tj na unutarnjoj strani vrata stoga ovo bi bija ispravan pogodak heheheh
emirEX_sa je napisao(la): grizelj, vjerovatno. crveni caddy siroke falcirane felge zatamnjen i ide strasno Kliknite za proširenje... vidi se na jednom djelu da je crven tj na unutarnjoj strani vrata stoga ovo bi bija ispravan pogodak heheheh
Fiesta_Boy Član 10.02.2009 #17 nivoST je napisao(la): emirEX_sa je napisao(la): grizelj, vjerovatno. crveni caddy siroke falcirane felge zatamnjen i ide strasno Kliknite za proširenje... vidi se na jednom djelu da je crven tj na unutarnjoj strani vrata stoga ovo bi bija ispravan pogodak heheheh Kliknite za proširenje... emir_EX ja mislim da misli na novog caddy-a koji nas je sve ispreskakao kada se islo na SR u mostar ddaaavvno:icon_twisted::123:
nivoST je napisao(la): emirEX_sa je napisao(la): grizelj, vjerovatno. crveni caddy siroke falcirane felge zatamnjen i ide strasno Kliknite za proširenje... vidi se na jednom djelu da je crven tj na unutarnjoj strani vrata stoga ovo bi bija ispravan pogodak heheheh Kliknite za proširenje... emir_EX ja mislim da misli na novog caddy-a koji nas je sve ispreskakao kada se islo na SR u mostar ddaaavvno:icon_twisted::123:
emirEX_sa Član 10.02.2009 #18 Fiesta_Boy je napisao(la): nivoST je napisao(la): emirEX_sa je napisao(la): grizelj, vjerovatno. crveni caddy siroke falcirane felge zatamnjen i ide strasno Kliknite za proširenje... vidi se na jednom djelu da je crven tj na unutarnjoj strani vrata stoga ovo bi bija ispravan pogodak heheheh Kliknite za proširenje... emir_EX ja mislim da misli na novog caddy-a koji nas je sve ispreskakao kada se islo na SR u mostar ddaaavvno:icon_twisted::123: Kliknite za proširenje... ma na tog sam mislio. ne vidim slike na forumu pa sam mislio na crvenog novog. taj novi je takodje njihov
Fiesta_Boy je napisao(la): nivoST je napisao(la): emirEX_sa je napisao(la): grizelj, vjerovatno. crveni caddy siroke falcirane felge zatamnjen i ide strasno Kliknite za proširenje... vidi se na jednom djelu da je crven tj na unutarnjoj strani vrata stoga ovo bi bija ispravan pogodak heheheh Kliknite za proširenje... emir_EX ja mislim da misli na novog caddy-a koji nas je sve ispreskakao kada se islo na SR u mostar ddaaavvno:icon_twisted::123: Kliknite za proširenje... ma na tog sam mislio. ne vidim slike na forumu pa sam mislio na crvenog novog. taj novi je takodje njihov