tibor987 Član 13.03.2008 #151 Evo danas idem po svoje crne bocne zmigavce... Pocela me pucat kriza, nisam odavno nista dodao na auto hehe
Evo danas idem po svoje crne bocne zmigavce... Pocela me pucat kriza, nisam odavno nista dodao na auto hehe
tibor987 Član 13.03.2008 #152 Ja sam poludio skroz u glavu...sad me puklo nesto i narucio iz A3M-a ove stopke...
tibor987 Član 21.03.2008 #155 Evo sa boka ovako ce izgledati najvjerovatnije, felne Borbet BS 16-ske obojene u graffit sivu, uklonjen Elegnace natpis iznad zmigavca bocnog, uklonjena lajsna, ili akonista prefarban au boju auta, te spusten 3cm...od oka to ovako ispadne :lol:
Evo sa boka ovako ce izgledati najvjerovatnije, felne Borbet BS 16-ske obojene u graffit sivu, uklonjen Elegnace natpis iznad zmigavca bocnog, uklonjena lajsna, ili akonista prefarban au boju auta, te spusten 3cm...od oka to ovako ispadne :lol:
tibor987 Član 22.03.2008 #159 Jao ja tebe nikako skontat, ako stavljam spoiler normalno da niej fabricki...ili sam ja opet pogresno skonto...
Jao ja tebe nikako skontat, ako stavljam spoiler normalno da niej fabricki...ili sam ja opet pogresno skonto...
tibor987 Član 22.03.2008 #161 Evo dosli mi farovi konacno, popodne ih idem montirati i pa slike okacim...zasad slinite nad ovim hehe...
Evo dosli mi farovi konacno, popodne ih idem montirati i pa slike okacim...zasad slinite nad ovim hehe...