Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Mislis da je lako pofarbat lajsne i brave ? steke hajd i nekako, ali lajsne tesko, jer ako se skinu jednom, ne mogu se vise vratit...morat cu smislit nesto, ali otom potom...
taman sam isto napisao na skodacroatia...od te navlake je poceo moj styling, vec sam prije pisao o tome...tako da, lud kakav i jesam, nju cu zadnju skinuti kad bude komplet auto gotovo, onako simbolika
i meni je, ali morao sam privremeno prikriti savove na tapacirungu, tu su samo da ne gledam sav ruzni, bolje da bljesti nego da ruzi...sad smisljam kako to drugcije izvest a da bude fino...
i meni je, ali morao sam privremeno prikriti savove na tapacirungu, tu su samo da ne gledam sav ruzni, bolje da bljesti nego da ruzi...sad smisljam kako to drugcije izvest a da bude fino...
Danas pokrpan desni prednji sic, i pojacani savovi na svim sicevima, a sutra cu vam prirediti jedno malo iznenadjenje ispod haube...i ne, nije novi motor hehe
Prijatelju izvini za moju izradu jbg imo sam nekih situacijaja tebe zovem NP! A ovo farbanje glave je cudo ispalo svaka cast! Još jednom nemoj se ljutit :icon_sad: vidimo se sutra na pisti pozz :123: