Član
erol_brcak je napisao(la):koliko ja znam Edo sa vremenom navodno 10,0xx
ili mi pogresno rece drug
bice da si fulio SR Edo je bio u Osijeku
erol_brcak je napisao(la):koliko ja znam Edo sa vremenom navodno 10,0xx
IGY je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):koliko ja znam Edo sa vremenom navodno 10,0xx
bice da si fulio SR Edo je bio u Osijeku![]()
VR6Boki je napisao(la):Cuj bila i klasa 18, to nisam dugo vidio![]()
daki je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):Cuj bila i klasa 18, to nisam dugo vidio![]()
Detaljiobjasnice ti neko nekad na kafi
![]()
![]()
Ma bravo majstore pa kad si već tolki talenat de molim te ti nešto organizuj da se mi nebrukamoretro je napisao(la):Svi ubrzavaju a ovdje usporavaju klase ma nema dalje radite na razvoju ovog sporta!!
Pokrijte se po glavi i prestanite da se brukate :icon_cry:
zatvoraš je napisao(la):Ma bravo majstore pa kad si već tolki talenat de molim te ti nešto organizuj da se mi nebrukamoretro je napisao(la):Svi ubrzavaju a ovdje usporavaju klase ma nema dalje radite na razvoju ovog sporta!!
Pokrijte se po glavi i prestanite da se brukate :icon_cry:
[/quote
:lol::lol::lol:
ovo je bilo dubokoumnoretro je napisao(la)::lol::lol::lol:
kavaz je napisao(la):ovo je bilo dubokoumnoretro je napisao(la)::lol::lol::lol:![]()
ADO MOSTAR je napisao(la):zasto ne napisete koliko je učesnika bilo i pobjednike po klasama ako vec niste mozda sam preskocio...
daki je napisao(la):Imajte strpljenja radimo mi imamo i nase dnevne posslove, nije bilo puno auta, al je bilo extra extra dobro, i znamo da ko god je bio na stazi bilo mu je super, ha gledo, ha ucestvovo.
daki je napisao(la):Imajte strpljenja radimo mi imamo i nase dnevne posslove, nije bilo puno auta, al je bilo extra extra dobro, i znamo da ko god je bio na stazi bilo mu je super, ha gledo, ha ucestvovo.