Član
zen3dom je napisao(la):ima li ko slika kakvih????
imam ja slika i klipova po 200MB:icon_biggrin:
zen3dom je napisao(la):ima li ko slika kakvih????
DeLLoRto je napisao(la):ja zadovoljan... prvo mjesto klasa 15 :123:
auto fino slušalo :icon_biggrin:
DeLLoRto je napisao(la):tebi care svaka cast,vozio si fino,drago mi je sto su kecevi danas vodili glavnu rijec na pisti. Auto te fino slusao sto jest jest,,i ide bogami pravo
DeLLoRto je napisao(la):nema na cemu,bit ce i video zapisa,ima svaka voznja snimljena:icon_biggrin:
zubizareta je napisao(la):plavi kec u najbrzoj klasi u trci s hondom,znal neko zasto je diskfalifikovan...ja mislim da je bila namjestaljka da honda pobijedi...nije prerano krenuo bio sam svedok da su u isto vrijeme startali..
Nisam komentariosao izgleda sa stanovista ljepote vec kako je prosiren i nabudzen a ne ide nesto prebrzo (ali sam rekao da nisam upucen u projekat pa je moguce da se jos radi!!! CITAJ MALO JBTE!)ammarskoda je napisao(la):Bijeli kec nije imao nekih velkih problema sem sto je pukao finger,koji je kasnije zamjenjen i to je to!
utrku nije nastavio zbog neravne staze,koja je prouzrokovala dosta problema i hvatanju tockova za podlogu,zbog ne posjedovanja gewinde ali za Mostar se to sve rijesava!
Auto nije cak u podpunosti ni sklopljeno dovucemo je samo da se vidi kako motor drzi,i njegovo ponasanje....
Nekima kojima je smijesno sa prosirenjima samo informacija da je sve fabrika sto se tice toga!!!
pobjednicima velke cestitke i ostalim ucesnicima SR!!!
pozz
Davor_ je napisao(la):Nisam komentariosao izgleda sa stanovista ljepote vec kako je prosiren i nabudzen a ne ide nesto prebrzo (ali sam rekao da nisam upucen u projekat pa je moguce da se jos radi!!! CITAJ MALO JBTE!)ammarskoda je napisao(la):Bijeli kec nije imao nekih velkih problema sem sto je pukao finger,koji je kasnije zamjenjen i to je to!
utrku nije nastavio zbog neravne staze,koja je prouzrokovala dosta problema i hvatanju tockova za podlogu,zbog ne posjedovanja gewinde ali za Mostar se to sve rijesava!
Auto nije cak u podpunosti ni sklopljeno dovucemo je samo da se vidi kako motor drzi,i njegovo ponasanje....
Nekima kojima je smijesno sa prosirenjima samo informacija da je sve fabrika sto se tice toga!!!
pobjednicima velke cestitke i ostalim ucesnicima SR!!!
pozz
Davor_ je napisao(la):Prvo mjesto Street A i 144.9dB-a
Ne zalim se