Zavidovici - lokacija

Zavidovici - lokacija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Vracao sam se tuda kad sam dolazio iz Viteza, mada je tada bio tragican put :) mene vise brine da je upotrebljiv, jer kontam ici s Tipom. A opstina je meni super ideja, hvala

Početnik
ja sam isla prije jedno 2 godine zadnji put, nije bio totalni krs, ali nije bio ni perfektan, sto se tice kvaliteta ceste... no, krivine, okolina i ostalo, nadoknadjuju njegov nedostatak kvaliteta... obozavam taj put! zavidim ti... uzivat ces!

Član
bilosto je napisao(la):
ja sam isla prije jedno 2 godine zadnji put, nije bio totalni krs, ali nije bio ni perfektan, sto se tice kvaliteta ceste... no, krivine, okolina i ostalo, nadoknadjuju njegov nedostatak kvaliteta... obozavam taj put! zavidim ti... uzivat ces!

Jasta, kad mi 17" pocnu masirat bubrege :D hhehehehehehe

Početnik
et, sad ce nama bulex prosvijetliti dane i noci, dati rjesenje iz prve ruke... ajde krojcica, shoot!

Član
ma nisam chito sve... al je lako do zavidovicha..... samo pravo trizex i prate table :D nemoj plaho po sredini satrati che te auto... al nemoj bogami ni puno uz kraj... ubiti che te crijepka... :D

@bilosto - ko to kuca na moju krojchicu tako... zar vi ljudi ne znate polako...

Član
Onda citaj, jer nije problem doc do zavidovica - nego naci se tamo s momkom koji takodje nije iz zavidovica. Trazim neku lokaciju, a ne put do tamo.

BTW, Tipo16v mi je isto dao dobar idej, veoma dobar

Član
Pa....mislim da ce tako i biti. To je Tipo i predlozio, proci cu ja Zavidovice, krenuti ka Zepcu - i stati na prvoj benzinskoj izvan Zavidovica i javiti Elmiru kako se zove bembezinska

Član
:lol::lol::lol: dje necu viditi voljenog fiata na cesti:icon_question: i jos plus ogromne 17-ke na njemu:cool: ma dogovor je pao nacemo se na prvoj benzinskoj kod zavidovia..akoon prije dodje nazvat ce me i reci nazic benzinske i nemogu fuliti;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.