Zavidovici - lokacija

Zavidovici - lokacija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Jel neko mozda ovdje iz Zavidovica, ili okoline, ili barem da dobro pozna Zavidovice? Trebao bih se naci s Elmirom tamo sutra, pa trebamo neko mjesto, nesto da mozemo pitat mjestane usput da znaju, tipa neki trzni, benzinska neka da nije zavucena itd. Hvala

Početnik
nisam iz zavidovica, ali poucena iskustvom, najbolje da se nadjete ispred opcine ili opstine, kako kome draze... to svako zna gdje se nalazi, mora bit' neki parking u blizini, dakle...

Član
jel se treba bilosto ulaziti u centar? ja idem iz pravca zenice a trizex iz pravca tuzle pa bi volili da se nadjemo negdje na magistrali da nelutamo tamo po gradu jer nismo ni jedan iskusni po zavidovicima iskreno nisam ni prolazio gore dalje od zenice..

Početnik
ma, vjerovatno treba uci u centar...

a sto se ne nadjete na zovko pumpi ili onom zovko restoranu preko puta pumpe, na potezu zenica-doboj... u stvari, ne znam odakle ko dolazi i kojim putem idete... zato rekoh opcina kao neki marker u zavidovicima

Početnik
ma, jasno... kad vec idete putem doboj-zenica, onda mozete tamo bilo gdje da stanete... samo skontate gdje vam je polovina...

Član
Ne idemo tim putem, mislio sam na opstinsku ideju :D
Ne isplati mi se obilaziti toliko, ici na doboj, idem na banovice pa onda zavidovice

Početnik
aha, pa onda svakako ti ulazis direktno u zavidovice, ti prolazis kroz centar

no, ako se ne varam, nema bas puno voznje od ulaska do izlaska, tako da mozes opet da izadjes na glavni put i da idete na neko mjesto uz put... cek da vidim na nekim svojim turama, da malo potrazim...

uh... eno matthew mcconaughey na tv... mogu li se udati na njega ako ti nadjem nesto korisno!

Početnik
i dalje mislim da su ti zavidovici, opcina, najoptimalnija opcija, jer nema puno zezanja... ako ne to, onda ti je odmah poslije zavidovica zepce, pa cim izadjes na magistralni put, imas zovko... ako nisam nesto pobrkala... elem, opcina i dalje kontam da je najbolja opcija... nadjete se kod opcine i onda odete u neki kafic... jbg, izgleda nema niko iz zavidovica online da ti da neki info malo inteligentniji ili precizniji... a put je simpatican, ne znam jesi li kad vozio...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.