zatamniti vizir na kacigi

zatamniti vizir na kacigi

Član
kako da zatamnim vizir na kacigi da se ne vidi sa vana ko je a da ja vidim logicno :lol::lol:
cime to da uradim kolko kosta gdje kupiti

to je veoma tesko za izvesti pokusavao sam vizir je uvijen i folija se guzva, i ne moze da ispadne da valja... nego ako ti treba tamni vizir najbolje da narucis orginalni tamni vizir kosta ti oko 60-70KM

DLS

Početnik
nadji nekog ko vec ima motore i ko ih dugo vozi... pa ako ima viska tu sa zatamnjenim vizirom nek ti proda .. haya!;)

DLS

Početnik
MRAKAGOLF je napisao(la):
ma dje cu datit 70 KM bolje da me vide :lol::lol:

probaj sa folijom ,,neznam da ides sa onim transparentnim sprejem ,,, neces ni ti nista vidit :lol::lol:

BHT Ovisnik
moze se to uraditi od obicne folije,al preporucujem neku kvalitetniju da nađes,ipak ako ces vozati po mraku i sl. da je sto providnije iznutra

nije ti to pametno bas vozao tri ili cetiri puta sa zatamnjenim vizirom i ulazak u tunel moze biti koban jer pre pre jak kontrast bude za oci odjednom isto da suncanicama vozis auto tako da bolje da te vide ;)

Član
najbolje ti je da kupis tamni vizir. ili da kupis kratki vizir koji ide preko postojeceg, ja sam narucivao za nolan kacigu jer sam svoj izgrebao.
ovako to izgleda
[attachment=33139]

Prilozi

• 125068&forumfullimg~saleadd~1249594063850~1249594253560.jpg
    125068&forumfullimg~saleadd~1249594063850~1249594253560.jpg
    58,4 KB · Pregleda: 9
Član
brate sa folijom nema sanse pokusavao sam jedino mozda ako imas onaj fen industrijski mozda bi tako moglo ipak po meni najbolja solucija je da sakupis para i kupis org zatamljeni vizir....i po noci ces bez problema moci vozati ;)