Zapostavljena auta (ne)zasluženo

Zapostavljena auta (ne)zasluženo

Član
e vidite punto je auto koje je podcjenjeno ali nije zapostavljeno ipak ih ima po nasim ulicama. Honda civic type r novija je mnogo losija od predhodne zapravo su je mnogo usrali. Tako da je predhodni model mnogo podcjenjen.
 
Član
Toyota Avensis... nema ih mnogo po nasim cestama, veoma dobro auto stvarno. I novo kada se uzima jeftino je pravo a opremeom tu negdje bude sa audijem koje je skoro duplo skuplji.
 
Član
Samo da jos na pomenem posto ovde vidim da se BiH uzima kao parametar, nemojte da je uzimate kao parametar jer znamo da uje ovde apsolutna vladavina i povjerenje u njemacka auta, tako da bas skoro da nema smisla komentarisati kako je neka marka ili tipa te marke zapostavljena.
 
Član
PA s obzirom da je velika vecina clanova BHT iz Bosne logicno mi je da se parametri gledaju ovde a ne u Holandiji. Trebamo da se drzimo naseg podneblja a to sto kod nas nema a kod drugih ima to je neki drugi faktor dal finansijski dal mentalni. A sto se tice zapostavljenih to se najvise odnosi na auta koja nisu Njemacke proizvodnje.
 
Član
alfe romeo, novi opeli, mnoga japanska auta, neka americka itd. , uglavnom vecina auto koja nisu njemacka
 
Član
Fiat Ulyse, stroj od auta a ne znam da li ih ima 10 u bih.

Fiat_Ulysse_2006_blue_vr.jpg


Fiat croma

2010_Fiat_Croma.JPG


alfa romeo brera

AR_Brera.jpg


Subaru forester

2013-subaru-forester-3-e1354484975168.jpg
 
Član
Laguna je prelijepa, ono je cijena bez pdv-a, 23900 sa pdv, al kako god,opet je jeftino, sa njom se bar istices iz mase slicnih auta.
 
Top