Član
ovo su eletrostaticne folije,koriste se za diaprojektore..ali neznam gdje bi se moglo nabaviti u ovoj dimenziji... :icon_rolleyes:
ima nesto bolje,samo da nadjem link...
ima nesto bolje,samo da nadjem link...
mirzy je napisao(la):Meni ovo izgled ko pleksiglas samo sto je zatamnjen :icon_question:
dino_ze2 je napisao(la):Pleksiglas 100% samo gdije naci ovakav kod nas u drzavi :icon_question:
menjic je napisao(la):S tim da te policija opet moze kazniti pa i ne vidim bas neku korist. Platio sam vise kazni za zatamnjena stakla i smao par puta se desilo da je policajac bio neki popustljiv pa mi dao trecu opciju da ih skinem odma na licu mjesta.
A obicno se izbor svodi na:
1. Kazna,
2. Tehnicki pregled, i ako se ispostavi da su tamna a jesu opet kazna.
Ako se moze skidati, odgulicu ja svaki put foliju umjesto kazne, ko da je problem ponovo zalijepiti foliju, ali ne moze nisu ni oni toliko glupi jebiga.
Ne pise u zakonu da je dozvoljeno ako se moze skidati, nego pise da su zabranjena zatamnjena stakla svima osimvozilima za specijalne namjene.
menjic je napisao(la):S tim da te policija opet moze kazniti pa i ne vidim bas neku korist. Platio sam vise kazni za zatamnjena stakla i smao par puta se desilo da je policajac bio neki popustljiv pa mi dao trecu opciju da ih skinem odma na licu mjesta.
A obicno se izbor svodi na:
1. Kazna,
2. Tehnicki pregled, i ako se ispostavi da su tamna a jesu opet kazna.
Ako se moze skidati, odgulicu ja svaki put foliju umjesto kazne, ko da je problem ponovo zalijepiti foliju, ali ne moze nisu ni oni toliko glupi jebiga.
Ne pise u zakonu da je dozvoljeno ako se moze skidati, nego pise da su zabranjena zatamnjena stakla svima osim vozilima za specijalne namjene.