emir_89 je napisao(la):
u bih koji su zakoni za "mlade" vozace??? zakoni su ti manje-vise isti za sve vozace. razlika je u tome sto moras imati ono P, ne smijes voziti poslije 23h, osim ako s tobom nije neko stariji ko ima vozacku...
e sad, ne znam dal si ti strani drzavljanin i dal se to odnosi na tebe. u svakom slucaju, mozes se izvlacit na to da ne zivis ovdje i da "nisi znao" za to i to. prvenstveno mislim na to ofirno P...
to je to, kolko ja znam...
Ma to je sve mrtvo slovo na papiru....slovo P nema sanse na Fabiju da stavim nek se hebu i pisu kazne, ionako imam jedno 5-6 kazni neplacenih...ako oce nek me vode u zatvor, ja para nedam ( nemam
)...poslije 23h, jednom sam rekao da sam dosao sa poslovnog puta iz Zagreba, drugi put su me toliko nasekirali odma, da nisam im ni dao papire, nego zatvorio prozor i otisao, a murjak ostako ko pos.an na sred ceste...a sto se tice 110ks, tu postujem zakon, imam 68ks samo hahaha
Dakle ukratko, ako te zaustave fino s njima postupaj, uljudno im slazi, ako te budu zezali, uzmi dokumente i hladno prva i produzi svojim poslom :icon_biggrin: