Zakoni u BiH

Zakoni u BiH

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
E ovako, imam vozačku 7 mjeseci tek, i krajem mjeseca ću vozit u bosnu sa starcima, auto od 110ks, sad me zanima kad prijeđem granicu šta mogu, šta nemogu, šta moram? Kakvi su zakoni za nove vozače?

Član
u bih koji su zakoni za "mlade" vozace??? zakoni su ti manje-vise isti za sve vozace. razlika je u tome sto moras imati ono P, ne smijes voziti poslije 23h, osim ako s tobom nije neko stariji ko ima vozacku...
e sad, ne znam dal si ti strani drzavljanin i dal se to odnosi na tebe. u svakom slucaju, mozes se izvlacit na to da ne zivis ovdje i da "nisi znao" za to i to. prvenstveno mislim na to ofirno P... :D

to je to, kolko ja znam...

Član
ako si drzavljanin druge drzave mislim da ti ne mogu nista,pogotovo ako je auto na stranim tablama.
pojas koristi i kulturno s njima kad te zaustave i ne bi ti trebali pravit probleme.
ako budu htjeli da ti pisu kaznu poslije 23h sto vozis reci im slobodno nek ti pisu :)

meni su htjeli par puta napisati za voznju poslije 23 jer me ufatilo 3 mjeseca poslije zakona dok nisam napunio 23.
imam stranu vozacku i vozim auto na bh tablama.nakon objasnjavanja nekih stvari ipak nisu pisali kaznu.
po meni to je najgluplji zakon...al et

Član
ok hvala, mislio sam da su neke stroge kazne za 110ks ili slično, u hr se nesmije vozit iznad 102ks 2 godine.. al premda je auto sa RH tablicama, državljanin RH, valjda se neće previše zajebavat oko mene

Član
doli ti niko negleda iznad 100 konja vozijo sam i ja od buraza tdi 110ks niko nista samo sto moras imat zelenu kartu za granicu
ali i ako te budu zajebavali nece bit vise od onih 610 kn
kojih sam se naplaco pun k..... di me got vide samo masu i odma 610kn i jedan bod
ali u bih toga nema reci da nisi znao zakone da nema scim se drugo vozit i tako nesto
pa snadjise

Član
emir_89 je napisao(la):
u bih koji su zakoni za "mlade" vozace??? zakoni su ti manje-vise isti za sve vozace. razlika je u tome sto moras imati ono P, ne smijes voziti poslije 23h, osim ako s tobom nije neko stariji ko ima vozacku...
e sad, ne znam dal si ti strani drzavljanin i dal se to odnosi na tebe. u svakom slucaju, mozes se izvlacit na to da ne zivis ovdje i da "nisi znao" za to i to. prvenstveno mislim na to ofirno P... :D

Ma to je sve mrtvo slovo na papiru....slovo P nema sanse na Fabiju da stavim nek se hebu i pisu kazne, ionako imam jedno 5-6 kazni neplacenih...ako oce nek me vode u zatvor, ja para nedam ( nemam :D )...poslije 23h, jednom sam rekao da sam dosao sa poslovnog puta iz Zagreba, drugi put su me toliko nasekirali odma, da nisam im ni dao papire, nego zatvorio prozor i otisao, a murjak ostako ko pos.an na sred ceste...a sto se tice 110ks, tu postujem zakon, imam 68ks samo hahaha :D

Dakle ukratko, ako te zaustave fino s njima postupaj, uljudno im slazi, ako te budu zezali, uzmi dokumente i hladno prva i produzi svojim poslom :icon_biggrin:

Član
tibor987 je napisao(la):
emir_89 je napisao(la):

Ma to je sve mrtvo slovo na papiru....slovo P nema sanse na Fabiju da stavim nek se hebu i pisu kazne, ionako imam jedno 5-6 kazni neplacenih...ako oce nek me vode u zatvor, ja para nedam ( nemam :D )...poslije 23h, jednom sam rekao da sam dosao sa poslovnog puta iz Zagreba, drugi put su me toliko nasekirali odma, da nisam im ni dao papire, nego zatvorio prozor i otisao, a murjak ostako ko pos.an na sred ceste...a sto se tice 110ks, tu postujem zakon, imam 68ks samo hahaha :D

Dakle ukratko, ako te zaustave fino s njima postupaj, uljudno im slazi, ako te budu zezali, uzmi dokumente i hladno prva i produzi svojim poslom :icon_biggrin:

e daj molimte pojasni malo to slovo P sta to vi morate imat pocetnici

ja bi reko da imam pa pise P olo

Član
buraz u Bosni nema nikakvih zakona al' zato imash puno RUPA U ZAKONU - ja ti preporuchujem dobre gume i dobre amortizere NISHTA VISHE ;)

zdravko je napisao(la):

moras imat ogromno slovo p na zadnjem dijelu auta i to postoje tacne dimenzije...to moraju nosat svi bez 2 godine voznog iskustva ja mislim...ili godinu nisam siguran...

najbitnije ti je imat dobre gume i amortizere sto kaze kokuz i nek ti se nadje za svaki slucaj 10 KM sitno u djepu :D

Član
MagNum_VTDI_GTI je napisao(la):
zdravko je napisao(la):

moras imat ogromno slovo p na zadnjem dijelu auta i to postoje tacne dimenzije...to moraju nosat svi bez 2 godine voznog iskustva ja mislim...ili godinu nisam siguran...

najbitnije ti je imat dobre gume i amortizere sto kaze kokuz i nek ti se nadje za svaki slucaj 10 KM sitno u djepu :D

10 x 10,00 SITNO :D:D

Član
ma kakve dimenzije??? ja sebi malo napravio i stavio jos pod brisac nazad. sinoc me drotovi zaustavise, i bas hadzo nazad zaviruje. i nist... jos crne boje sve... a ono lafo treba bit crveno, na skoro pa A4 papiru...
aa sto se tice tih 110KS, mislim da to ovdje niko i ne gleda. mozes vala i gallarda vozat ak imas... :D ionako ti u saobracajnoj pise u kW, pa reci, ma to su konji... hehehhehe

Član
kad rece to su konji,jednom me delegat zaustavio i pita,sine jel ovo tebi greskom upisano 150 kw a treba 150konja,nije reko 150kw,nema kaze takvog golfa,ma reko ubacio ja motor od drugog auta :):):)

preporucujem 10eur da imas za pocastit,kad vide eure oci se pocnu presijavat ko jaknica flourescentna

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.