Član
ma kriticno sa busem, dugo se putuje, a nema se tamo smjestaja..
do beograda se moze otici busem
do beograda se moze otici busem
CoL3-99 je napisao(la):koliko vam je karta,iz Mostara je oko 70km,mada na index dođe mi oko 50,vise mal
povratna,naravno
A gdje nema ? :icon_question:almir_gr je napisao(la):Ma ne ide mi se busom sam da lutam po Zgrebu, zaj*i to, nije to mal grad kao ovaj sto zivim, svakakvih budala ima po ulicama, bio sam par puta vec!
hakkler je napisao(la):A gdje nema ? :icon_question:almir_gr je napisao(la):Ma ne ide mi se busom sam da lutam po Zgrebu, zaj*i to, nije to mal grad kao ovaj sto zivim, svakakvih budala ima po ulicama, bio sam par puta vec!
Imaš tako loša iskustva ili sam potenciraš takvo iskustvo?
hakkler je napisao(la):A gdje nema ? :icon_question:almir_gr je napisao(la):Ma ne ide mi se busom sam da lutam po Zgrebu, zaj*i to, nije to mal grad kao ovaj sto zivim, svakakvih budala ima po ulicama, bio sam par puta vec!
Imaš tako loša iskustva ili sam potenciraš takvo iskustvo?
potpis za cijeli textAstra je napisao(la):jesul to tipicne nase pretpostavke da kad ujes na auto sajam ili u tramvaj da ti na celu pise "bosanac" i da te svi mrze jer si bosanac? Ja bio 100 puta dosad u zagrebu,kulturniji ljudi 100000 puta nego u nas, budala ima naravno ko i kod nas, ali nece ti niko nista cega se bojis