Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ako neko zna informaciju koliko se kreće ovaj auspuh u može li se postaviti na dvojku neka piše..Znači samo zadnj lonac od mk3 tdi sa one dvije cijevi prema dole....hvala
Ako neko zna informaciju koliko se kreće ovaj auspuh u može li se postaviti na dvojku neka piše..Znači samo zadnj lonac od mk3 tdi sa one dvije cijevi prema dole....hvala
moze se postaviti...uz sitne neke prepravke...ja sam sebi skoro postavio....evo imas ovdje i kako izgleda...i kako zvuci....preporucujem da izvadis srednji lonac...ja nisam uradio ali imam u planu...jer ce sigurno bolje da zvuci....
i da.....platio sam ga 40 KM......sigurno su skuplji...ne znam
Ma progorio mi fabrički a dizel mi je pa mi se sviđa ovaj pa da vidim koliko je love ako nije puno skuplji da ga stavim zvuk manje više,samo izgled..Jel znaš koliko se kreće po otpadima polovan??pozzz
Ma meni se sviđa izgled i prema dole je da ne čadi na karambolku,a zvuk manje -više,ne volim puno buke na dizelu jer se sam po sebi čuje,a u mene je obični..pozzz