Za Sarajlije - zna li neko ovo auto?

Za Sarajlije - zna li neko ovo auto?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Nudi mi se zamjena, pa me interesuje, zna li ko ovo auto, prethodnog vlasnika ili nesto sl.

5c170ec38d.jpg

f54d370132.jpg

1f253735be.jpg

5149ac3a9c.jpg

Putovanja.ba
Administrator
Vidjao sam je po gradu... al nebih ti imao vise informacija

vidio sam ga na nekoliko puta u naselju i na OMV pumpi, neki momak voza, to je sve sto znam...
a vrlo rado bih posjedovao jednog, legendarno auto;)

Član
tibore kako si beskoristan :D

@fele, olensoner, hvala vam, nije ispustala nikakvih cudnih zvukova ni dimova u prolazu?

Član
gledao je kod mene drug ovo, ulozeno jest para , ne pusi fino ide ostalo najbolje ti je da ti pogledas

LSD

Član
znam da liku gore pare,nudio mi je u zamjenu za kabria!a sad kakvo je auto :icon_rolleyes:

Putovanja.ba
Administrator
trizex je napisao(la):
tibore kako si beskoristan :D

@fele, olensoner, hvala vam, nije ispustala nikakvih cudnih zvukova ni dimova u prolazu?

nisam primjeti da pusi i cudne zvukove, al sam primjetio da se dugo prodaje... sad sta je razlog toga nebih ti znao reci.

Član
Ma ko još kupuje Lanciu... zato se i prodaje tako dugo... ako ti ode neki dio neš ga ni u italiji naći :)

Legend
ovo je jako dobar auto
vidjao sam ga nekolik puta gore pred interexom
eh sada, nisam siguran jel to ta, sto mi je sale nekad davno govorio da se prodavala u vogocsi, isto 1.6T 160ks (ja mislim), ugl ima nesto bruku operme i tako to..

triza ako ti bude trebalo vise info, javi se ovom momku i posalji mu slike auta, on je zna sigurno, i on ima isto HF 1.6T identicna ovoj samo crvena (sad je stavio od integrale body kit komplet.. i felge)

[email protected]

on sigurno zna dosta o njoj..

Član
znam ja momka koji je vozi
momak je prije vozio eskorta dizela i sad vozi nju
mislim da mi je jedne prilike rekao da je platio 1600KM
Ono momak je na niskom budzetu pa pripazi da je nije zapustio,
prethodne vlasnike neznam niti sta vise o autu.
Znam da je sad pokusava prodati ili zamjeniti,tacne razloge neznam.

Član
Nisam sarajlija...al ako vec oces da menjas tempru, zameni sa onog porsea...aha, jos nesto, imao moj komsa ovakvu lanciu, isto sivu...jeste da je isla nenormalno, al stalno joj nesto falilo...Bolje zameni sa porsea...

@tibor987 Jesi smesan, ja kad vidim tvoj avatar odmah smeh, nemoram ni da citam sta si napisao....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.