Za Saab samo još dva potencijalna kupca

Za Saab samo još dva potencijalna kupca

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
saab%209-5%20griffin%20edition.jpg

Posle prodaje Opela i Hummera, General Motors traži novog vlasnika i za Saab. Ipak, od početnih skoro 20 potencijalnih kupaca, sada su, prema saopštenju iz Saaba, ostala još samo dva ponuđača.

Mada to nije zvanično potvrđeno, a prema pisanju švedskog lista Dagens Industri, za kupovinu su ostali zainteresovani samo još švedski proizvođač superautomobila Koenigsegg i Renco Group, američka kompanija u vlasništvu miljardera Ire Rennerta.

Do nedavno je kao kandidat nezvanično figurirao i Fiat, ali su to u međuvremenu demantovali i italijanski proizvođač i Saab.

S druge strane, ni Christian von Koenigsegg, izvršni direktor Koenigsegga, još ranije nije želeo ni da potvrdi ni da demantuje pisanje švedskog lista.
 
Član
c,c,c
sve se raspade
mada za saab me nije briga kod nas ih
skoro nikako nema ,al ipak imaju lijepi auta
 
Član
@og1: kako mozes rec da te nije briga...pa i ovo je jedna od najboljih evropskih marki...kakve veze ima to, sto ih nema kod nas?
meni je san jednog dana, jednog imat...:icon_sad:
 
Član
Steta bi bila da i oni tek tako propadnu...Auta su im savrsena, spoj performansi i unikatnog dizajna...Valjda ce se naci neko da uzme, pa samo da im ne upropasti tradiciju :cool:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top