Alen_P je napisao(la):Ma nema veze, dodji da navijaš za raju I ja bih za tebe
Ahahahhaah, to smo se pokumili pravo sada!
Ako dodjem, to ce bit sam da vidim par auta.
Alen_P je napisao(la):Ma nema veze, dodji da navijaš za raju I ja bih za tebe
stipe je napisao(la):Alen_P je napisao(la):Ma takvog je teško i na internetu naći a kamoli na cesti :icon_eek:
Nego, hoćeš doći ove godine da izmjeriš Yugića na 402 ?
http://www.youtube.com/watch?v=UI8L7Ep48LI
CoL3-99 je napisao(la):zmaj jbt
Ma jok ba, nisam mislio na sebe, mislio sam na raju iz yugofunclubastipe je napisao(la):Alen_P je napisao(la):Ma nema veze, dodji da navijaš za raju I ja bih za tebe
Ahahahhaah, to smo se pokumili pravo sada!
Ako dodjem, to ce bit sam da vidim par auta.
Alen_P je napisao(la):Sorry na off-u, Yugec ti je za 10-ke... Jedinu zamjerku imam na karburatore, ljepše bi bilo da je neki 1.6i 16V (moje mišljenje)...
.nOKe je napisao(la):jel ti dane smisljao ovaj natpis, ovo mi lici na njega, on je onak orginalan, celava glava truli mozak truli stojadin i mnogo mastovito razmisljanje i licemjerje
btw : nisam znao da si jedan od "Njih" :icon_cry:
Ma ok, ima to svojih prednosti, nego meni nekako ekonomičnije imati ajnšpric 1.6 nego neki recimo manji motor sa 2 karba...stipe je napisao(la):Alen_P je napisao(la):Sorry na off-u, Yugec ti je za 10-ke... Jedinu zamjerku imam na karburatore, ljepše bi bilo da je neki 1.6i 16V (moje mišljenje)...
To je auto iz 88 godine, karburatori ce uvijek biti na njemu i to najjednostavniji moguci DCNF 40. 16 v je super motor, ali ja ga nikad ne bih ubacio u Yugu.