yellow film, zuta folija za farove, gdje?

yellow film, zuta folija za farove, gdje?

Član
znaci ako neko zna gdje se ima kupiti:icon_question:

http://boards.viosunderground.com/index.php?topic=73.0

Član
suki je to nekako radio na svom bimeru, samo nisam siguran kako
ako si regan na cranshaftu tamo ga mozes naci, pa da ga pitas, znam da je tamo aktivan;)
kad bih mogao naci i ja bih odmah maglenke presvukao zutom:)

Član
prije par dana ja postavio istu temu.. Jedina opcija ebay.. Dodje oko 18-20$ 9x20incha otprilike.

Btw ako gdje nadjes obavezno javi.. :D

Član
mario05 je napisao(la):
prije par dana ja postavio istu temu.. Jedina opcija ebay.. Dodje oko 18-20$ 9x20incha otprilike.

Btw ako gdje nadjes obavezno javi.. :D

i meni se cini, gledao sam po ebayu, i davno sam to trazio ali nista :icon_rolleyes:

Član
Kako ce se policija ponasati prema ovome s obzirom da mi se cini da kod nas ne smiju biti zuti farovi niti silaice niti bilo sta cak i za maglenke nisam siguran :icon_question:

Član
smiju, ako se dobro sjecam zakona zuta i bijela svjetla su dozvoljena, ostale boje naprijed nisu.

Član
Ja koliko se sjecam pise da napred mora biti paran broj svetala iste boje osim crvene i plave a za zutu se ne sjecam ali mi se isto cini da je pisalo da smiju samo svjetla za maglu.

Znaci nesto sam kao nekad procitao ali nisam ni blizu siguran u bilo sta od ovog gore ali odoh sad da nadjem :D

Član
E ne mogu sad da nadjem, ali u srbiji pise samo jedna recenica i to: da glavna svjetla koja podrazumijevaju duga i kratka moraju biti bijele boje. Kratka moraju da osvjetle min 40 max 80 metara, a duga min 100 metara.

I to je to, ne pise koje ne smiju, nego samo da mora biti bijelo i zdravo.

Smiju u BiH svijetliti zuto ili bijelo, xenon plavo, a sada kako ce farovi izgledati, da li crno s folijom je ja mislim nebitno, sve dok svijetle zuto ili bijelo ;)

Član
mogu ja te foiije nabaviti 50 maraka pola kvadrata pa tko voli nek izvoli .. Zuta transparent folija 3m
A sta se tice svjetala zute boje ja za svoje auto imam ORIGINALNE zute maglenke i farove pa oni mogu da na qrac okace zakon taj jer to je TVORNICA proizvela i izbacila na trziste , a brdo francuza ima te maglenke i zute farove

Član
trizex je napisao(la):
smiju, ako se dobro sjecam zakona zuta i bijela svjetla su dozvoljena, ostale boje naprijed nisu.

smiju biti zuti farovi na automobilima koji su proizvedeni do 1986. godine...

ako se tacno mogu sjetiti:icon_rolleyes:

Član
pukim48 je napisao(la):
trizex je napisao(la):

smiju biti zuti farovi na automobilima koji su proizvedeni do 1986. godine...

ako se tacno mogu sjetiti:icon_rolleyes:

:lol::lol: Kakav bi to glup zakon bio ako je tako, sutra mozda budu uveli zuta led svetla ili sta vec, i onda ce da prosire zakon sa formulom <=1986. U >=2012. Ako moze, moze za sve, ko ce da gleda to god.