Kao prvo nije isti kvalitet robe prije par godina i sada. Kada je pocela masovna proizvodnja i kvalitet je poceo da pada, takmicenje konkurencije da ponudi bolju cijenu, morali su naravno ugradjivati losije dijelove i materijale..
Ranije je balast rijetko kad crkavao za razliku od danasnje robe kao sto bi i trebalo jer je fakticki sijalica potrosni materijal.
Mnogi furaju pricu SVE JE TO ISTO ali na zalost nije. Ima i dalje kvalitetne robe i u Kini i ovdje ali ona i kosta, ali ne moze se kupiti za 70-80km ni u nabavci a ne na piku..
Licno sam nabavio 5 jeftinih setova cisto da imam nesto jeftino u ponudi zbog ostalih i svaka druga sijalica treperi, a neka neko kaze kada mu se to desilo recimo sa OLLO sijalicom takodje iz Kine?
Primjetio sam pricu kod prodavaca te pojacaj masu, te dodaj kondenzatore, to nije rjesenje, koji ce Q na golf 4 i slicnim autima kondenzatori jednostavno treperi zato sto je nekvalitetna..
Potrefi se naravno i dobrih koji je potrajati ali generalno koliko para toliko muzike.. Pricam iz iskustva jer prodajem ovu opremu 4 godine..
Eto sad opletite sa pricom sve je to isto pa da napravim video prezentaciju :lol: