Forare Član 11.08.2016 #31 Zasto onda ja imam org instalaciju koja se kaci na dzekove od velikih farova i radi na duga svijetla?? Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Zasto onda ja imam org instalaciju koja se kaci na dzekove od velikih farova i radi na duga svijetla?? Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
emirEX_sa Član 14.08.2016 #32 jesi li suguran da je orginalna instalacija ili je to neko vješto upakovao
VW Diego Član 19.08.2016 #33 ma orginalna 100% isti slucaj imam cak i golfovi sa dubokkom karamb i maglenakama su dolazili fabricki sa maskom sa duplim farovima!
ma orginalna 100% isti slucaj imam cak i golfovi sa dubokkom karamb i maglenakama su dolazili fabricki sa maskom sa duplim farovima!
Forare Član 19.08.2016 #34 emirEX_sa je napisao(la): jesi li suguran da je orginalna instalacija ili je to neko vješto upakovao Kliknite za proširenje... Orginalna skinuta jos prije 10god sa golfa koji je dosao iz njemacke stranac gtd bio ja rastavio licno... Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
emirEX_sa je napisao(la): jesi li suguran da je orginalna instalacija ili je to neko vješto upakovao Kliknite za proširenje... Orginalna skinuta jos prije 10god sa golfa koji je dosao iz njemacke stranac gtd bio ja rastavio licno... Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока