WURTH motorno ulje

WURTH motorno ulje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Eh ovako,Približio mi se redovan servis da radim na Golfu.Inače Golf 5 TDI. Eh sad nesto kontam i u nedoumici sam koje ulje da uzmem da naspem u njega.Kont'o sam prvo da sipam Mobil S koje sam koristio i prosli put,oznake 0W30,koje suštinski nije loše.Isto tako naletio sam na Castrola na čijem pakovanju piše da je optimizirano za VW grupaciju,i to za vozila sa turbom i motore PD.Međutim maloprije bio kod rođaka i on mi ponudi originalno VW ulje koje se sipa u tvornici,kada se vozila sastavljaju a takođe u ponudi ima kaze i Wurth ulje,koje kaže da nije uopšte loše.Naravno sva ova ulja ispunjavaju normu 506.01...

Jel ko imao kakvih sličnih iskustava,koje se ulje kod vas najbolje pokazalo,i jel ko uopšte koristio ovo Wurth ulje?

Prijedlozi? Primjedbe? i slično...sve je dobro došlo:)

Naravno ja sam od onih likova koji uopšte ne štede na autu.Redovan servis se radi svakih 5 Tkm...Jedni me kude,drugi hvale...treći kažu ''e moj brale'' :D:D

Član
Lexillium je napisao(la):
Eh ovako,Približio mi se redovan servis da radim na Golfu.Inače Golf 5 TDI. Eh sad nesto kontam i u nedoumici sam koje ulje da uzmem da naspem u njega.Kont'o sam prvo da sipam Mobil S koje sam koristio i prosli put,oznake 0W30,koje suštinski nije loše.Isto tako naletio sam na Castrola na čijem pakovanju piše da je optimizirano za VW grupaciju,i to za vozila sa turbom i motore PD.Međutim maloprije bio kod rođaka i on mi ponudi originalno VW ulje koje se sipa u tvornici,kada se vozila sastavljaju a takođe u ponudi ima kaze i Wurth ulje,koje kaže da nije uopšte loše.Naravno sva ova ulja ispunjavaju normu 505.01...

Jel ko imao kakvih sličnih iskustava,koje se ulje kod vas najbolje pokazalo,i jel ko uopšte koristio ovo Wurth ulje?

Prijedlozi? Primjedbe? i slično...sve je dobro došlo:)

Naravno ja sam od onih likova koji uopšte ne štede na autu.Redovan servis se radi svakih 5 Tkm...Jedni me kude,drugi hvale...treći kažu ''e moj brale'' :D:D

Sipao sam ja prije nekoliko dana ulje Wurth... ekstra je ulje! To su i mehanicari koji su ga mijenjali konstatovali.;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.