WLAN

WLAN

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Interesuje me da li je moguce na mobitele ugraditi/instalirati WLAN ?! Mozda neka vanjska antena ili tako nesto ?!?
I usput da li neko zna cijenu SE P1i ali sa garancijom negdje ?!
Hvala ;)

Član
Ja koliko znam nije moguce instalirati :)
A ima kod mene srug prodaje, on uzeo prosle godine u posti, kao nov, cijenu ti javim sutra ako si zainteresovan :)

A hoces da ti aj prodam Nokiu E51 ima WLAN...softver kao kod N95 samo je kod mene kamera 2.0 mp :icon_smile:

Član
legionar je napisao(la):
A ima kod mene srug prodaje, on uzeo prosle godine u posti, kao nov, cijenu ti javim sutra ako si zainteresovan :)

A hoces da ti aj prodam Nokiu E51 ima WLAN...softver kao kod N95 samo je kod mene kamera 2.0 mp :icon_smile:

Cekam jedan od druga , vjerovatno ce on prodavati ;) Ipak hvala ;)

bravof je napisao(la):
uzmes N95 i rijesis problem..:icon_smile:

A ti mi das pare ? :lol::lol:

Početnik
blindery je napisao(la):
legionar je napisao(la):

bravof je napisao(la):

moze...al prepises mi kucu....:lol::lol::lol:

Član
bravof je napisao(la):
blindery je napisao(la):
legionar je napisao(la):

bravof je napisao(la):

moze...al prepises mi kucu....:lol::lol::lol:

:lol::cool:

Član
imam ja n95-icu i wlan ...al ne koristim ga....kad sam na nekom polju moze uhvatit signal od konekcije starnet koju koristim i kuci ..al mi ne dopusta da udjem ...sta mi treba da mogu da koristim ...zanima me to

Član
ja imam wlan po kuci razveden:):):)

i koristim net preko mobitela kad mi je mrsko laptop palit

nokia e65 je u pitanju.....samo passs i username i jednom napravis konekciju i automatski se pokrece kad oces da browsas:):)

Početnik
smajke je napisao(la):
ja imam wlan po kuci razveden:):):)

i koristim net preko mobitela kad mi je mrsko laptop palit

nokia e65 je u pitanju.....samo passs i username i jednom napravis konekciju i automatski se pokrece kad oces da browsas:):)
preko AP :icon_question:

Član
Sinoc ja stojim u gradu , i drug ima P1 , i samo scaniram konekcije i bile su 3,4 konekcije....2 otkljucane..i usao na net normalno...

Član
meni nadje konekciju kad sam na otvorenom prostoru .....ali mi neda da udjem ....a gdje udjes pa upises username i password ....ja koliko sam cuo treba dobiti mak adresu za mobitel od operatora ....bas bi volio to ...ajde pomozite i nama da malo koristimo kad smo u gradu da ne trosimo kredit kad ga imamo za net na mobu hehe

BHT Ovisnik
pa nemozes koristiti ako uhavits neciji privatni sto ima svoj pass ili ako ima neki internet provajder sa sifrom,jedino ako je free wireless ili ako iz necijeg stana i sl. hvatas,a nema ju pass-a

Član
ja koristim u gradu kad pijem kafu u slobodi besplatni internet na telefonu, bez problema kao i kod kuce na wireles ruteru....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.