srdjo Član 06.04.2009 #18 da mu je blatobran malo vise iskruzen, mozda bi i licilo na nesto...a ovako, kad je tocak skroz unutra je fuuuj...a felga je vrh...pravi valjak...
da mu je blatobran malo vise iskruzen, mozda bi i licilo na nesto...a ovako, kad je tocak skroz unutra je fuuuj...a felga je vrh...pravi valjak...
erol_brcak Član 06.04.2009 #20 Uzas nad uzasom! Inace ne podnosim ovakva auta,ali ovaj je vrhunac.Jos unutrasnjost,fuuj!
IGY Član 08.04.2009 #23 trizex je napisao(la): Smijesan mi je s ovolikim tockovima, zapravo odvratan. Kliknite za proširenje... da su manji i debele gume bio bi vrh
trizex je napisao(la): Smijesan mi je s ovolikim tockovima, zapravo odvratan. Kliknite za proširenje... da su manji i debele gume bio bi vrh
ThE 13 Član 13.04.2009 #24 sve u svemu,***** u Rasemu.... nije meni los,svidja mi se... nije nsita psebno,ali mi se svidja...
GTi Dream Član 17.04.2009 #25 pa eto nako vala :icon_sad: falc je samo malo premal moze ovo i vise hehe ova prednja felga extra, al zadnja .......................
pa eto nako vala :icon_sad: falc je samo malo premal moze ovo i vise hehe ova prednja felga extra, al zadnja .......................
ibizasa Član 18.04.2009 #28 :lol::lol::lol: kako je smjesan sa ovim tockovima :lol::lol::lol: sto funky rece.. ne bi se bunio da mi ga pokloni neko, dobre ljulje bi se mogle napravit od ovih guma (u prirodni...).. ko zna
:lol::lol::lol: kako je smjesan sa ovim tockovima :lol::lol::lol: sto funky rece.. ne bi se bunio da mi ga pokloni neko, dobre ljulje bi se mogle napravit od ovih guma (u prirodni...).. ko zna