duleprof Član 10.06.2009 #19 tibor987 je napisao(la): biloooo Kliknite za proširenje... Kad, daj link Ovo nije bilo
G GrandMaster Član 10.06.2009 #20 Iako ja nisam ljubitelj nikakvih dodatnih radova pored AMG-a, ispalo je predobro...
sandi_azra Početnik 10.06.2009 #21 uglavnom da je on napiso BILO :lol::lol::lol: ma mercedes ko kemion lip ...dami je ...odma bi ga prodo...:icon_smile:
uglavnom da je on napiso BILO :lol::lol::lol: ma mercedes ko kemion lip ...dami je ...odma bi ga prodo...:icon_smile:
ljuboje Član 10.06.2009 #22 dobar ...ali me podsjeca na brabus-ove kreacije... tj,kopija..ispravite me ako grijesim....
jaha Član 11.06.2009 #23 Extra je ispo sa ovim dodacima..........stvarno :icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek:
Extra je ispo sa ovim dodacima..........stvarno :icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek:
Samir_GTi_16v Član 11.06.2009 #24 ljuboje je napisao(la): dobar ...ali me podsjeca na brabus-ove kreacije... tj,kopija..ispravite me ako grijesim.... Kliknite za proširenje...
ljuboje je napisao(la): dobar ...ali me podsjeca na brabus-ove kreacije... tj,kopija..ispravite me ako grijesim.... Kliknite za proširenje...