Član
evo teme nove malo da pricamo i uporedimo ove dve marke automobila
Davor_ je napisao(la):e ovako vozim GOLF i to KECA i on je meni NAJ NAJ NAJ NAJ naravno da bi volio da vozam SUPRU ali. . . a pogresno je to sto ti govoris da sad svaki odbi djigeru i dimi ili sta vec ne jer to sve zavisi od vlasnika, koliko ljubavi ima ka svom vozilu i koliko (KAKO) ga odrzava.Eto kod mene je 1.6D i opet se ne trese jer svaki i najsitniji problem je za mene OGROMAN i kao takav ima prioritet.
A kao sto ce se vecina sloziti 100 ljudi 100 cHudi tako da je ova tema nepotrebna. . .
addo je napisao(la):Davor_ je napisao(la):e ovako vozim GOLF i to KECA i on je meni NAJ NAJ NAJ NAJ naravno da bi volio da vozam SUPRU ali. . . a pogresno je to sto ti govoris da sad svaki odbi djigeru i dimi ili sta vec ne jer to sve zavisi od vlasnika, koliko ljubavi ima ka svom vozilu i koliko (KAKO) ga odrzava.Eto kod mene je 1.6D i opet se ne trese jer svaki i najsitniji problem je za mene OGROMAN i kao takav ima prioritet.
A kao sto ce se vecina sloziti 100 ljudi 100 cHudi tako da je ova tema nepotrebna. . .
a 100 zena? :lol:
addo je napisao(la):sjedi 5!