vw vento stranac

vw vento stranac

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
eo ovako trebaju mi brzi odgovori posto sam u strasnoj zurbi
naso sam jednog vw venta uredno odjavljenog u austi a auto je u bosni znaci uredan stranac
e kakva je sad procedura oko toga,ja ga nebi ni carnio posto imam rodbine u austriji i mi bi ga registrovali na nekog tamo
e sad sta mi sve treba od te papirologije,i jel to sad neki problem da se ponovo auto u becu prijavi i registruje
hvala trebaju mi sto brzi odgovori

Član
ma nije mi tolko problem sad za skuplju registraciju,neplaniram ga drzat dugo mozda godinu dvije,malo samo da podmladimo golfa vec je i meni dosadio al kamoli ocu sto je kod njega vec 18 godina
a samo jeli problem ta papirologija

Početnik
boleM je napisao(la):
ma nije mi tolko problem sad za skuplju registraciju,neplaniram ga drzat dugo mozda godinu dvije,malo samo da podmladimo golfa vec je i meni dosadio al kamoli ocu sto je kod njega vec 18 godina
a samo jeli problem ta papirologija

Te 2 godine registracije plus sto ces auto platiti i sl,mozes ovdje venta kupiti

Član
vento je 1700km,ja se nadam da registracija nesmije bit skuplja od 300e tam u austri
i ja da ga vozim dvije tri godine ja nemalim sadasnju cijenu auta mogu dobit u dijelovima,posto sada nismo u mogucnosti da kupimo nesto mladje,tako da bi sad za golfa mogli sigurno kupit venta i jednu ga godinu registrovat,barem ja tako mislim
i onda za koju godinu nadam se dacemo bit u mogucnosti kupiti nesto od 12-13000km

Početnik
boleM je napisao(la):
vento je 1700km,ja se nadam da registracija nesmije bit skuplja od 300e tam u austri
i ja da ga vozim dvije tri godine ja nemalim sadasnju cijenu auta mogu dobit u dijelovima,posto sada nismo u mogucnosti da kupimo nesto mladje,tako da bi sad za golfa mogli sigurno kupit venta i jednu ga godinu registrovat,barem ja tako mislim
i onda za koju godinu nadam se dacemo bit u mogucnosti kupiti nesto od 12-13000km

Slabo ti je nadanje druze.Skupa je rega u EU ;)

Član
neznam stvarno,probat cu i ja provjerit,al i ako ko sa foruma zna koliko je nek pomaze sto prije[/u]

Početnik
boleM je napisao(la):
neznam stvarno,probat cu i ja provjerit,al i ako ko sa foruma zna koliko je nek pomaze sto prije[/u]

Mogu ja mamu nazvati i pitati koliko kosta rega u njem,msm da je to skoro pa isto,samo posalji mi godiste vozila,kilowate i sl,ali ni to ti nece biti tacno mjerilo jer neznas kakav mu je motor i koliku bi eko taksu platio ali bilo bi otprilike ;)

Član
Registracija ti gore neće biti ispod 600-700 eura tako da možeš prekrižit tih 300 što si planirao

Član
Sahman_Turbe je napisao(la):
druze naj lakse ti je da nadjes vec registrovanog ak vec hoces stranaca da vozes ;)

ma nije mi bitno dal je stranac il nas naravno bilo bi bolje da je nas al za dobrog naseg venta treba oko 7000km,a ja ovog naso za 1700km

teretanas je napisao(la):
Kako mislis registrovati u Austriji kad ti se auto nalazi odjavljen u BiH...

druze neznam ni ja stvarno,zato sam i pito da vidim sta tu treba,jel to moguce uradit,al sve su prilike da cemo mi i dadje vozit dobrog starog cadjomira

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.