VW Team BiH

VW Team BiH

Od nove godine mislim pokrenuti ovu zajednicu za koju vec neko vrijeme pripremam forum i ostalo. Zajednica ce biti za sve ljubitelje VW. Da kazem malo mi je bilo krivo da nema u BiH neke vw zajednice dok nase komsije drze forume i budu aktivni pa sam se odlucio da sam napravim jednu. Imam iskustva sa stranicama, forumom takodje i html i css pa nece biti problem oko uzdrzavanja. Evo svi su dobrodošli .. BUJRUM .

http://vwteambih.com
 
Svidja mi se ideja u srbiji ima vw club rs a kod hrvata vw club Croatia I skoro svaki grad ima svoj klub u Hrvatskoj a kod nas nema nikako.

Sent from my F3111 using Tapatalk
 
Član
Podrzavam projekat i obavio sam registraciju..primijetio sam da je na vw club croatia forumu pala aktivnost dosta i mislim da je iskljucivo zbog stranice koju imaju na facebook-u..tamo je dosta clanova aktivno.
 
Član
ima tu puno posla ako nemaš dovoljno vremena i živaca ne upuštaj se u to, također trebaš imati i par ljudi koji će ti pomoći. Forumi su prošlost, ostalo ih je par ali i to se polako gasi. Čak i fb grupe propadaju ali na kraju se sve svodi na druženje van interneta.
 
Član
Ja bi iskreno volio da zazivi ovo ali tesko. Previse posla i truda treba uloziti u to a kako se vidi svi forumi lagano padaju. VWCC zadnjih par godina se srozao totalno a najiaci su, i sto se članova tice i tuningshowa koji organiziraju. Za ovako nesto treba imati ponudu za clanove a to opet nosi puno truda i novaca. Majice,naljepnice,privjesci... uglavnom puno posla.
Ovo ti kazem kao osnivac VW Team Ljubuski, nama je dugo godina trebalo da stanemo na noge.

Ako pozelis bilo sto od ponude sto sam ti gore naveo to vuče prijavu kluba a vjeruj mi to je tek posebna prica. Puno vremena,zivaca i novaca treba za to.

Poslano sa mog EVA-L19 koristeći Tapatalk
 
Nema entuzijazma otkad su se prestale vozit VR6 ice.:D
Kad se vrati to vrijeme vratit će se i forumi
Jedan corrado vr6 će na drum uskoro ne zamerite što je prasnjav. Pozdrav
0460b32cca8a299b09f570c6bfc221b6.jpg


Sent from my F3111 using Tapatalk
 
Forum pravim namjenom da clanovi mogu predstaviti svoja vozila, projekte, postavljati pitanja i pomoci ljudima. Kasnije mozda i kakav portal bude sa novim vjestima u vezi vw ili zajednice a skupove i to nek prave forumasi sami jer sam oko toga nisam nesta zainteresiran. Zivim sad u Austriji i kad dodjem preko vikenda ili na vise vremena budem sa familijom bude tu i ribolov i svasta pomalo a ako bude ko zainteresiran za skupove neka pravi. Niti nevidim sto zajednica nebi funkcionirala bez skupova. Administraciju i zaduzene za mir na forumu cu isto izabrati kasnije dok vidim ko je aktivan i moze podnijeti to. Ne bih volio da mi neko otjera publiku ponasanjem tako da ..
 
Top