Član
RE: evo i rallye
ma pusti ba, sve su to "inatdzije" - auto-moto nacionalisti hahahha :lol:
ako je nesto dobro, kvalitetno i prikladno izgleda da je iz ne znam ti koje marke, sta fali. jel to moraju svi furati isti fazon. dobro, ne mora sad ostaviti fiatov volan :icon_biggrin: al meni onaj gore enterijer sa slike sasvim kulturno i prihvatljivo izgleda, ako se fino upase i bez onih crvenih detalja...
trizex je napisao(la):@darko pa da je ljepsa od fiatove i da je imam, stavio bi je uz pjesmicu ne je*em ja puno te "fabrike", "oem-e" i slicno, samo zato sto je fabrika to nesto nabudzila ne znaci da imaju bolji ukus od mene, oni su gledali i kako da ustede sto vise moguce, ja taj problem, kao krajnji korisnik, nemam
@golftz e to se trazi, pa nek mi neko kaze ad nije ljepse sjesti u ovo i krenuti kuci s posla, nego u onaj g2 "sjekirom sam oblikovan" interijer? bez uvrede ikome, al' ruku na srce, nisu se bas pretrgli s nekim dizajniranjem doticne......nisu uopste ako cemo pravo
ma pusti ba, sve su to "inatdzije" - auto-moto nacionalisti hahahha :lol:
ako je nesto dobro, kvalitetno i prikladno izgleda da je iz ne znam ti koje marke, sta fali. jel to moraju svi furati isti fazon. dobro, ne mora sad ostaviti fiatov volan :icon_biggrin: al meni onaj gore enterijer sa slike sasvim kulturno i prihvatljivo izgleda, ako se fino upase i bez onih crvenih detalja...