soffa je napisao(la):ne razumijem se bas najbolje u lakiranje ali sta je ovo brate dragi ko da se neko igro..koda je foliju ko zalijepio pa sva ispucala..:icon_rolleyes:
znam drug da je tesko,ali onaj ko bude htjeo pare odmah,prodace mi ih,onaj ko se bude kurcio i trazio cijenu ko u evropi da se nalazi stajacemu na oglasu jos puno godina jbg,sve felge sto su se prodavale po 1000km i vise stajale su na piku,prosle godine a i dan danas stoje,fele bez cepova 1200km pa te pare nemozes nigdje dobit teze je naci cepove za njih nego same felge,a tvoje felge prijatelju moj sam gledo liepe su nema sta da su 16 ke pricali bi odma ali 15ke mi male jbg us svakom slucaju fala ti,ako nadjem nekog saljem ti ga ko musteriu odmah.dzinn16v je napisao(la):Tesko za te pare...imam ja BBS RF 15"
leon1p je napisao(la):iako je svaki posao koji se odradi temeljno pohvalan, ne vidim logiku struganja do lima a i lima samog.
mk2-rallye je napisao(la):leon1p je napisao(la):iako je svaki posao koji se odradi temeljno pohvalan, ne vidim logiku struganja do lima a i lima samog.
neide drug bilo kakvo nanosenje boje ili praimera stvara se hemiska pojava i desava se ovo
htejeli smo probati ofarbati bilo je neki rijesenja ali uvjek je stajo !!!!!! uzvicnik da se slucajno negdje nebi prokuhalo i onda bi bas bio u k,
nemoj drug da spominjem imena nece on vama to napravit mislim bar,DOBAR JE ON MOMAK,a iskreno i nije mi zbog ti para na to uopste ne razmisljam u ostalom i nije mi ni zbog auta sto je tako ispalo,vec mi je TO DA SE ON OSJECA UVREDJEN A NIJE DOSO NI DA VIDI AUTO,NIJE ZATO STO NIJE SMJEO A NE ZATO STO NEMA VREMENA on to samo prijateljima radi,momak koji sada mi radi auto kaze da sam doso odma radit kod njega izaslo bi me nekih 600 eura farbanje posto je on vidio auto u kakvom je stanju kad je stiglo iz italie i ako uzmes u obzir da sam ja auto skroz rasklopioernadhusic je napisao(la):Sve u svemu rodjaci i prijatelji su cudo nego de ti fino napisi ime tog tvog lakirera koji te zakino za te pare da i mi lokalni ljudi koji smo u krugu od 50-100 kilometara znamo o kome je rijec da se i nama ne desi nesto ko sto se tebi desilo
jer na današnjem vaktu ljudi jedva skuckaju 1000-1500KM da srede svog ljubimca i jos se tako to desi sto se desi a ti nasi majstori samo na to kazu "koliko para toliko muzike" a znamo da kad neko hoce nesto da radi na autu uvijek se trazi kvalitet pa barem onaj srednji ako ne nesto sto ne mozes podnijet džepom a naprave sa taj srednji džep da tii auto izgleda dobro dok ne padne prvi snijeg i onda opet hrđe i svega koliko te volja
Nego napisi famoznog majstora da i mi znamo Pozz
nije tajna da mi onaj nije podlogu upropastio izaslo bi me 1200km max 1400 a ovako posto se radi fakticki dupli poso bolje da ne pricam kolko ce me izac sve ukupno kad pomislim dojde mi slabo,moram popit casu vode ili bi me infrakt mogo strefit,sve ukupno dosad i kad se zavrsi.farbanje ce me kostat oko 4000 km,za te pare mogo sam ga u njemackoj u vw servisu ofarbatbucky_mb@yahoo je napisao(la):Ima da bude kao ogledalo, samo naprijed sa radovima i bez zurbe,
nadam se ovaj put da ce sve biti onako akko i ocekujes, moj savjet je
mijenjaj u metalik crvenu bijelih auta ima mali milion, bas
ko god da radi odluci se za perla bijelu.
ako nije tajna koliko novaca ce te izacipriprema i lakiranje.