zlajaaa je napisao(la):2007 godine, mada mislim i prije da su i u nas bili dizelaši sa nitrom Najupečatljiviji je bio Nurija sa crnom mk4, nekih 320KS kaže da je imao
mk2-rallye je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):2007 godine, mada mislim i prije da su i u nas bili dizelaši sa nitrom Najupečatljiviji je bio Nurija sa crnom mk4, nekih 320KS kaže da je imao
jbg dal sam ja bio tolko alergican na disela pa nisam puno paznju obraco ali prvi put da vidim disela nitro i kad bi imo dvicu disela to bi bila prva stvar koju bih ugradio,a posto imam i bmw 525 disela cipovan na neki 170 ks u dilemi sam da ga stavim cisto onako iz zajebancije
zlajaaa je napisao(la):mk2-rallye je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):2007 godine, mada mislim i prije da su i u nas bili dizelaši sa nitrom Najupečatljiviji je bio Nurija sa crnom mk4, nekih 320KS kaže da je imao
jbg dal sam ja bio tolko alergican na disela pa nisam puno paznju obraco ali prvi put da vidim disela nitro i kad bi imo dvicu disela to bi bila prva stvar koju bih ugradio,a posto imam i bmw 525 disela cipovan na neki 170 ks u dilemi sam da ga stavim cisto onako iz zajebancije
Sve zavisi koliko trpi taj motor, a ima raznih dizni koje daju određenu snagu
MALO KO CE IZDVOJIT VELIKU LOVU ZA OVE STVARCICE JBG.Chuza je napisao(la):Bolje nemoj sjeci,usreci nekog na forumu za tu konzolu kolega invisible je trazio takvu konzolu
Odustao sam ja od nje, ne sviđa mi se ako ćeš iskreno Volio bih je imati 'nako kolekcionarski ali mi je trenutno daleko od liste prioriteta.Chuza je napisao(la):Bolje nemoj sjeci,usreci nekog na forumu za tu konzolu kolega invisible je trazio takvu konzolu