Uni_que Član 14.11.2011 #34 mah felgice su mi prelijepe uradicu ih pa cu vidjet dal na prodaju dal ne.. posto sam upravo jos jedan set felgi kupio.. al njih jos necu objavit !!
mah felgice su mi prelijepe uradicu ih pa cu vidjet dal na prodaju dal ne.. posto sam upravo jos jedan set felgi kupio.. al njih jos necu objavit !!
enesss Legend 18.11.2011 #35 ajoj joj joj , odlicne felge , znaci upalio i sve ok , drago mi je , sretno u nastavku druze
N NeleX Član 19.11.2011 #36 Odlicno ti ovo radis.. samo meni ljepsa ova boja kakva je bila, mada eto sve stvar ukusa. Unutrka klasika. Felge odlicne mislim da ce mu sjest pravo.
Odlicno ti ovo radis.. samo meni ljepsa ova boja kakva je bila, mada eto sve stvar ukusa. Unutrka klasika. Felge odlicne mislim da ce mu sjest pravo.
B.M - Floyd Član 20.11.2011 #38 Brutalan Polo,stvarno nemam rijeci,svaka cast Jos neki 2.0 Turbo da upadne . . .
kavaz Član 30.11.2011 #43 uf kakav je mocan, jos da ti moze stat na pick-upa pa da idu njih 2 zajedno na stylinge svaka cast po ko zna koji put na odradjenom poslu
uf kakav je mocan, jos da ti moze stat na pick-upa pa da idu njih 2 zajedno na stylinge svaka cast po ko zna koji put na odradjenom poslu
Uni_que Član 30.11.2011 #44 hvala svima al nezz dali cu skidat tu oznaku .. jer je orginalna sa te maske...