Aladin46 je napisao(la):Danas kroz Travnik prodje identican Polo...pa kontam,da nisu mozda studenti dosli na predavanja...jel moguce?! :icon_biggrin:
strujaze je napisao(la):Ooooo pa cek malo,juce je ispred mene isao ovakav polo prema fisu,bio sam iza a vidio sam da vozi pripadnica ljepseg pola ,znaci da postoji mogucnost da si to bila ti :icon_question: btw ako je fin ti polac pravo :icon_biggrin:
Limpi je napisao(la):fin polo, boja mu pravo stoji
uzivo jos ljepsi, gledam u u retrovizoru danas.., ono na prvu", jos tko ne zna bi rekao; vidi djevojke sto gti-a vozi :icon_smile:
nermin suljagic je napisao(la):Limpi je napisao(la):fin polo, boja mu pravo stoji
uzivo jos ljepsi, gledam u u retrovizoru danas.., ono na prvu", jos tko ne zna bi rekao; vidi djevojke sto gti-a vozi :icon_smile:
nema veze sto nije GTI,moze opet otresti fabiju (krsh) :lol:
ma polo je super,tako je lijep da ga mozes staviti kao avatara na FB:smajli17:
strujaze je napisao(la):Za suvozaca sam siguran da je neko bio,nazad nezz sad nisam siguran,svirao bi ja al zena bila pored mene,a znas kakve ste vi bilo bi odmah ko ti je ovo,sto sviras,bla,bla,bla :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
strujaze je napisao(la):Xenon :icon_question:
ArminM je napisao(la):lejla vidio sam te i ja juce, vracao se ja iz bugojna, sreli smo se, nisi me mogla skontat, ja sam bio s kombijem, ali sam ja tebe vidio
Selmir1 je napisao(la):Mislim da sam te vidio ispred Kare auto djelova, neki dan...:icon_question:
aneL-TCE je napisao(la):lijepo ti ovo radiss svee,daa budee i boljii samo laganooo :123: