Član
I ja se slazem sa tim , lik ga je malo precijenioDati 24.000km za 15 godina staro i 300.000 predjenih km je vam svake pameti.
Kad vidis to odma ugasis oglas i ne gledas dalje. Ukratko smece.
Skickat från min HUAWEI GRA-L09 via Tapatalk
I ja se slazem sa tim , lik ga je malo precijenioDati 24.000km za 15 godina staro i 300.000 predjenih km je vam svake pameti.
Kad vidis to odma ugasis oglas i ne gledas dalje. Ukratko smece.
Skickat från min HUAWEI GRA-L09 via Tapatalk
Imas na oglasu sveU kratkim crtama
-Kako znate da ga je precijenio, kad nigdje ne pise cijena...
-Dizajn mi se ne svidja nikako, ni vanjski ni unutrasnji.
-Masina je ozbiljna, nije nikakva cunerska, načipovana. Ko voli jake masine, w12 motor, a pritom je ljubitelj volkswagena
-naravno da nije za svakoga, zar je to upitno. Ja prvi ne volim toliko jake masine, ali nemam razlog da ga pljujem.
-ne spamujte sa komentarima "ja to ne bih vozio"...kad je činjenica da ne bi vozili w12 motor bilo kojeg proizvodjaca i bilo koje karoserije. Ovdje se komentarise konkretno auto.
-misljenje okorjelih ljubitelja dizelaša ne uzimam u obzir.
-za plin se slazem da nije za njega.
-mene jedino zanima kako da ima relativno mali obrtni moment za toliku zapreminu motora. Nisam strucnjak i totalno sam van ove oblasti pa zbog toga.
Ja znam da je ne bih. Za ostale ne znam.svi bi vi dali guziice samo da sjedete u njega a ne da vozite tako da....
Zaobidjes temu i niko te ne sili da je gledasglupa tema , sta se ima raspravljati o autima iz oglasa a neces ga kupiti niti planiras,
sad treba naci 100 auta i otvoriti teme o tome bezveze, glupo