saleee Član 30.05.2012 #18 Bubu su uradili momci iz PD i imaju istu kabrijolet,svaka cast na izboru i da se navozas sa njom...pozz
Bubu su uradili momci iz PD i imaju istu kabrijolet,svaka cast na izboru i da se navozas sa njom...pozz
primus Član 31.05.2012 #19 Da da od Vanje .. Hvala vam.. auto je fkt veliki cejf i udoban stabilan... ne gine do obale otici Ici ce slike cim se nesto novo odradi sad kako je haman pocelo lijepo vrijeme i biti ce
Da da od Vanje .. Hvala vam.. auto je fkt veliki cejf i udoban stabilan... ne gine do obale otici Ici ce slike cim se nesto novo odradi sad kako je haman pocelo lijepo vrijeme i biti ce
FastDriver Član 31.05.2012 #21 Fantastican auto, stvarno mi se svidja, da je vise ovakvih. Puno srece i predjenih kilometara zelim.
kavaz Član 31.05.2012 #22 Koja je ovo sminka brate, kad god sam ga vidio pozelio sam i ja nesto ovako rijetko, samo lagano, ubilo se za ovih nasih ogranicenja i uzivancije cuvaj je, a i javi ako budes htio prodati :icon_biggrin:
Koja je ovo sminka brate, kad god sam ga vidio pozelio sam i ja nesto ovako rijetko, samo lagano, ubilo se za ovih nasih ogranicenja i uzivancije cuvaj je, a i javi ako budes htio prodati :icon_biggrin:
J jasmin__ Član 24.10.2014 #23 Druze gdje si radio taj krov, koji je materijal . Ja imam polo panorama krov platno pa bih trebao neku restauraciju, rupice se pojavile
Druze gdje si radio taj krov, koji je materijal . Ja imam polo panorama krov platno pa bih trebao neku restauraciju, rupice se pojavile