kavaz Član 05.07.2011 #136 ma stvarno vrh, nego samo ti ovu prednju tablicu pomakni malo u stranu, ko onaj iza na VI GTI, i sve super
ma stvarno vrh, nego samo ti ovu prednju tablicu pomakni malo u stranu, ko onaj iza na VI GTI, i sve super
AnDel Član 05.07.2011 #137 cetvorka otkida i razvaljuje :icon_biggrin: btw. nesto si mi poznat ako si ti ovaj za volanom....
Mirza-GTI Član 05.07.2011 #138 AnDel je napisao(la): cetvorka otkida i razvaljuje :icon_biggrin: btw. nesto si mi poznat ako si ti ovaj za volanom.... Kliknite za proširenje... jesam ja sa, taj za volanom zovem se mirza bicic zivio sam prije u sarajevu, tacnije Pofalici
AnDel je napisao(la): cetvorka otkida i razvaljuje :icon_biggrin: btw. nesto si mi poznat ako si ti ovaj za volanom.... Kliknite za proširenje... jesam ja sa, taj za volanom zovem se mirza bicic zivio sam prije u sarajevu, tacnije Pofalici
S65-///AMG Član 25.07.2011 #139 golf je perfektan i sve pohvale za njega i puno predjenih kilometara ili milja kako vec
Liga Legend 19.10.2011 #146 kako ja ovo prije nisam vidio:icon_question: ... komentar: :icon_eek::icon_eek::icon_eek: ... Suvisan ............. ... .. . Kad bi ti rekao da ovog golfa imam u svojoj arhivi slika vw vozilica ... ... svaka cast ...
kako ja ovo prije nisam vidio:icon_question: ... komentar: :icon_eek::icon_eek::icon_eek: ... Suvisan ............. ... .. . Kad bi ti rekao da ovog golfa imam u svojoj arhivi slika vw vozilica ... ... svaka cast ...
Mirza-GTI Član 22.10.2011 #148 hvala svima na ovim komentarima evo nedavno sam uzeo 20th sjedista slike nove uskoro
GolFanatiCars Član 22.10.2011 #150 o mirza gdje si ti dugo se nisi javljao :icon_question: radis opet na autu :icon_biggrin: neka samo nastavi i slikaj
o mirza gdje si ti dugo se nisi javljao :icon_question: radis opet na autu :icon_biggrin: neka samo nastavi i slikaj